SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Futbol Grup Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Yıldız ve Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası grup maçlarının bir ayağının Malatya'da yapılacağını söyledi. 

Malatya'nın son zamanlarda sporu dolu dolu yaşadığını dile getiren Özdemir, "Yıldız ve Genç Kızlarda, Türkiye Futbol Şampiyonası grup maçlarının bir ayağı Malatya'ya alındı. Genç Kızlarda grup maçları 15 Haziran'da başlayıp, 19 Haziran'da sona erecek. Yıldız Kızlarda ise grup maçları 23 Haziran'da başlayıp, 25 Haziran'da sona erecek" dedi.

Genç kızlarda grup maçları 15 Haziran'da başlayacak. Malatya Grubu'nda; Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Nusaybin Gençlik, Yahya Mazlum Halk Eğitim Spor, Şanlıurfa Gençlik ve Gazikent takımları mücadele edecek. Müsabakalar 19 Haziran'da sona erecek.

Yıldız Kızlar'da grup maçların 23 Haziran'da başlayacak. Malatya Grubu'nda; Gaziantep Karataş, Gazikent, Maraşgücü ve Kahramanmaraş Anadolu Gençlik takımları mücadele edecek. Müsabakalar 25 Haziran'da sona erecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız