SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Futbol Malatya Grubu 13-15 Ağustos'ta

0
Güncellendi - 2016-08-11 02:46:56
Kızlar Futbol Malatya Grubu 13-15 Ağustos'ta
A- A+ PAYLAŞ

2016 Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 2. tur kuraları İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde çekildi.

24 takımın 4'erli 6 grupta mücadele edeceği grup maçları, 13-14-15 Ağustos tarihlerinde; Malatya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Ankara ve Eskişehir grup merkezlerinde oynayacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmalar sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak.

MALATYA GRUBU’NDA 4 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Malatya Grubu’nda 4 takım mücadele edecek.

Ağrı Birlik Spor, Kayseri Atletik Spor, Şanlıurfa Gençlik Spor ve Kocaeli HARB-İŞ takımlarının yer aldığı Malatya Grubu’nda karşılaşmalar 13 Ağustos’ta başlayıp, 15 Ağustos’ta sona erecek.

Karşılaşmaların programı şöyle:

13 Ağustos

Yeşiltepe 2 nolu saha 17.30 Ağrı Birlik Spor-Kayseri Atletik Spor

Yeşiltepe 3 nolu saha 17.30 Şanlıurfa Gençlik Spor-Kocaeli HARB-İŞ

14 Ağustos

Yeşiltepe 2 nolu saha 17.30 Kayseri Atletik Spor-Şanlıurfa Gençlik Spor

Yeşiltepe 3 nolu saha 17.30 Kocaeli HARB-İŞ-Ağrı Birlik Spor

15 Ağustos

Yeşiltepe 2 nolu saha 09.30 Ağrı Birlik Spor-Şanlıurfa Gençlik Spor

Yeşiltepe 3 nolu saha 09.30 Kocaeli HARB-İŞ-Kayseri  Atletik Spor

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız