SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Futbol Şampiyonası Malatya'da

0
Güncellendi - 2019-04-13 03:55:49
Kızlar Futbol Şampiyonası Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nın ikinci ve üçüncü kademesi maçlarının bir ayağı Malatya'da oynanacak.

Genç ve Yıldız Kız turnuvaları ikinci kademe müsabakalarında mücadele etmeye hak kazanan takımlar Türkiye genelinde kulüplerin yer aldığı iller göz önünde bulundurularak, öncelikle coğrafi olarak planlanan 2 gruba (Kırmızı-Beyaz,) bölündü ve  sonrasında 13 Mart'ta internet üzerinden yapılan canlı yayın kura çekimi ile kendi içinde 4'erli gruplara ayrıldı.

15-16 Nisan tarihlerinde oynatılması planlanan Yıldız Kızlar 2. ve 3. kademe müsabakaları neticesinde kazanan takımlar bir üst kademede mücadele etmeye hak kazanacak.

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası kapsamında beyaz grupta Malatya'da 15 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan ikinci tur karşılaşmaların programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

14.00 1955 Batman Belediyespor-ALG Spor Kulübü

16.30 Gazikent Spor Kulübü-Mersin Camspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

14.00 Tavla Gençlik ve Spor-Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü

16.30 Kayseri Gençlerbirliği-Sivas Gazi Lisesi Spor Kulübü

Üçüncü turda ise karşılaşmalar 16 Nisan Salı günü oynanacak. Program kapsamında Yeşiltepe 1 nolu sahada 15.00'da 13.maç galibi ile 14.maç galibi, Yeşilktepe 3 nolu sahada ise 15.00'da 16.maç galibi ile 17.maç galibi karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız