SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Gelecek Sezona Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-05-18 04:37:57
Kızlar Gelecek Sezona Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün defans oyuncusu İkranur Sarıgül ile Buse Uçan gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Malatya’nın tek bayan futbol kulübü olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, iki sezon üst üste Play-Off’a kalma başarısı gösterdi.

Bu sezona 2. Lig hedefiyle başlayan mavi kırmızılılar, istediği sonuçları alamadı ve hedeften uzaklaştı. Ligi en iyi yerde bitirmek isteyen Malatyalı bayanların hedefi, gelecek sezona iyi hazırlanarak hedeflerine ulaşmak.

“BU SEZON İSTEDİĞİMİZİ YAPAMADIK”

Takımın defans oyuncusu İkranur Sarıgül, bu sezonun kendileri için istedikleri gibi geçmediğini ifade etti.

Sarıgül, sezona iyi başladıklarını ancak gerisini getiremediklerini belirterek, “Bu sezon iyi değiliz. Kazandığımız maçlarda vardı ama şansız puan kayıpları yaşadık. Ama oynadığımız takımlar güçlü. Biz, bu sezon altyapıdan A takıma geçen arkadaşlarımızla birlikte mücadele ediyoruz” dedi.

Takım olarak çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren Sarıgül, şunları söyledi: “Biz sadece bu yıl için futbol oynamıyoruz. Gelecek sezonları da düşünüyoruz. Takım olarak yılmadan yolumuza devam ediyoruz.”

Başarılı defans oyuncusu, bu sezon istedikleri sonuçları elde edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, “Şuanda istediğimiz düzeyde değiliz. Biz, grubu lider tamamlamak istiyorduk. Çünkü iki yıl üst üste Play-Off’ta yer almıştık. Hedefimiz 2. Lige yükselmekti ama bu sezon istediğimizi başaramadık. Bu sezonu gelecek sezona hazırlık olarak görüyoruz. Daha rahatız. Ligi en iyi şekilde tamamlayıp, gelecek sezona en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

“AKIL OYUNUMUZU GELİŞTİRMEYE ÇALIŞTIK”

Takımın başarılı defans oyuncusu Buse Uçan ise bu sezon takım olarak düşük bir performans sergilediklerini kaydetti.

Uçan, her maçta iyi futbol oynamaya çalıştıklarını belirterek, “İlk başlarda antrenmanlarda kötüydük. Sonradan düzelmeye başladık. İdmanlara asıldık. Bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık ama bizim amacımız her zaman iyi futbol oynamak oldu. Olabildiğince gol atmaya çalıştık ama şansımız yaver gitmedi. Gol atamadığımız içinde oyun içerisinde akıl oyunumuzu geliştirmeye çalıştık. Pas yaparak oyunda kalmaya çalıştık. Bu sezon bu şekilde geçti. Artık önümüzdeki sezona bakacağız” dedi.

“HEDEFİM MİLLİ FORMAYI GİYMEK”

Milli takımla antrenmanlara çıkan Uçan, gelecek hedeflerine ilişkin ise “Benim ilk hedefim tabi ki milli takımda forma giymek. Türkiye’yi milli formayla temsil etmek istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapıyorum, en iyi şekilde çalışıyorum. Hocalarım bana büyük bir destek veriyor. Ek idmanlar yapıyorum. Okulda ve evde de idman yaparak boş zamanları en iyi şekilde değerlendiriyorum. İnşallah hedeflerime ulaşacağım. Milli takımdan sonra beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız