SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar "İçli Köfte"de Yarıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:50:00
Kızlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bazı yerlerde "Analı-kızlı" olarak da "İçli Köfte" temalı yemek yarışması başladı. Salı günü öğrencilerin yemek yarışması gerçekleştirilirken, Çarşamba günü de ev hanımlarının katılacağı yemek yarışmasının düzenleneceği bildirildi. 

Ramada Altın Kaysı Oteli’nde Güral Porselen’in organizesinde düzenlenen yemek yarışmasının ilk bölümüne Kız Meslek Lisesi öğrencileri katıldı. 22 öğrencinin katıldığı yemek yarışması sonunda analı kızlı yemeği ile Betül Daşkın birinci, analı kızlı yemeği ile Tuğçe Oşhanlı ikinci ve analı kızlı yemeği ile Ecenur Subaşı üçüncü oldu.

Ev hanımlarının katılacağı yemek yarışması da 29 Mayıs Çarşamba günü Ramada Altın Kayısı Oteli’nde saat 11,00’de başlayacak. Sözü edilen yarışmaya katılacak ev hanımlarının katılacakları yemekle Ramada Altın Kaysı Oteli’nde olmaları istendi. Yarışmayla ilgili bilgi veren Güral Porselen İcra Kurulu Üyesi Mutallip Korkmaz, “Yarışmamız iki etaptan oluşuyor. Birincisi meslek lisesi öğrencilerimiz, ikinci ise ev hanımlarımız katılıyor” dedi. 

Daha önceden de Adana ve Gaziantep’de yemek yarışmasının düzenlendiğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız