SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Kayseri'de Yenildi

0
Güncellendi - 2017-04-11 17:06:40
Kızlar Kayseri'de Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmanda Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor’a 3-0 yenildi.

Başakpınar Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Ahmet İnci, Erol Can Doğan, Muhammet Ülker hakem üçlüsü yönetti.

Kılıçaslan Yıldızspor sahaya Hatice Türkmen, Feyza Kurnaz, Habibe Özkan, Dilay Sobacı, Esra Karaoğlu, Ebru Nayman, Şerife Nur Birol, Cansu Ilık, Rabia Algeç, Emine Topçu, Gökçe Dal on biriyle çıktı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise Şeyma Yıldırım, Ayşegül Sarıkaya, Seda Erdem, İkranur Sarıgül, Buse Uçan, Burcu Çakır, Nilay Feyza Bağca, Selinay Çaybaşı, Gözde Uçar, Elanur Demir, Gülşen Özdil on biriyle sahaya çıktı.

İlk yarısı 2-0 tamamlanan müsabakayı Kılıçaslan Yıldızspor, 3-0 kazandı. Kayseri ekibinin gollerini 14 ve 22’nci dakikada penaltıdan Şerife Nur Birol ile 87’nci dakikada Dilay Sobacı kaydetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde 20’nci hafta geride kalırken, 27 puanla 7’nci sırada yer aldı. Mavi kırmızılılar, ligde oynadığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız