SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Maçı Kazanınca..

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Kız Futbol Grup Müsabakaları, Erzincan'da başladı. Müsabakalarda küçük kız futbolcular, sergiledikleri performansla göz doldurdu.

Fatih Teknik Endüstri Meslek Lisesi'ne ait futbol sahasında düzenlenen müsabakalara Van Zeve İlköğretim Okulu, Rize Mesut Karaoğlu İlköğretim Okulu, Trabzon Şehit Öğretmen Gürkan Yardım İlköğretim Okulu, Malatya Özel İdare İlköğretim Okulu, Erzurum Aziziye İlköğretim Okulu ve Şırnak Atatürk İlköğretim Okulu'nun kız futbol takımları katıldı.

3 gün sürecek elemeli grup müsabakalarının ilk günkü bölümünde 2 karşılaşma yapıldı. Grup müsabakalarının ilk maçı, Trabzon Şehit Öğretmen Gürkan Yardım İlköğretim Okulu ile Rize Mesut Karaoğlu İlköğretim Okulu arasında gerçekleştirildi. Her biri 9'ar oyuncudan oluşan kız futbol takımları, maç öncesi öğretmenleri nezaretinde ısınma antrenmanı yaptı. Kız futbolcuların maçta krampon yerine normal spor ayakkabı giymeleri dikkat çekti.

Kısa süreli antrenmanın ardından, Erzincan Amatör Küme hakemlerinden Bülent Demir ile birlikte sahaya çıkan kız futbolcular, izleyicileri selamladıktan sonra sahadaki yerlerini alarak hakemin düdüğüyle maça başladı. 15'er dakikalık 2 devre halinde oynanan karşılaşma süresince rakibine büyük üstünlük sağlayan Trabzon Şehit Öğretmen Gürkan Yardım İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, karşılaşmayı 5-0 kazandı.

Grupta oynanan ikinci karşılaşmada ise Van Zeve İlköğretim Okulu ile Malatya Özel İdare İlköğretim Okulu kız futbol takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 tamamlanınca penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonunda rakibine 5-3'lük üstünlük sağlayan Malatya Özel İdare İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı, karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı. Kız futbolcular, sahada timsah yürüyüşü yaparak sevinç gösterisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız