SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Maçında Kötü Sonuç!

A- A+ PAYLAŞ

Genç Bayanlar Futbol Ligi'nde Malatya'nın temsilcisi olan Malatya Gençlik ve Spor Kulübü takımı, ligdeki ikinci, Malatya'daki ilk maçında rakibi Ankara Gazi Üniversitesi takımına 11-0 mağlup oldu.

Kısa bir süre önce kurulan ve ilk maçını geçtiğimiz hafta İzmir'de Elitspor takımı ile yapan ve 3-1 kaybeden Malatya Gençlik ve Spor Kulübü, ligdeki ikinci maçını Malatya İnönü Stadı'nda, güçlü rakibi Ankara Gazi Üniversitesi takımı ile yaptı.

Karşılaşmayı Ata Yıldırım, Onur Aksoğan, Gökhan Aslangiray hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Gençlik ve Spor Kulübü; Zübeyde, Nurcan, Göknur, Ayşegül, Fatma, Emine, Gözde, İnci, Merve, Pelin ve Burcu'dan oluşan onbirle sahaya çıkarken, Ankara Gazi Üniversitesi takımı; Duygu, Selin, Lütfiye, Ayça, Damla, Zübeyde, Ebru, Ayşenur, Tuğba, Yağmur ve Deniz'den oluşan kadroyla mücadele etti.

Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde Vali Halil İbrahim Daşöz, iki takıma da başarılar diledi. Vali Daşöz, Malatya temsilcisi takımla birlikte fotoğraf çektirdikten sonra maçı bir süre tribünden izledi.

Ankara Üniversitesi, baştan sona üstün götürdüğü maçta rakibine adeta gol yağdırdı ve sahadan 11-0 galip ayrıldı.

Genç Bayanlar Futbol Ligi C Grubu'ndaki Malatya Gençlikspor, geçen haftaki 3-1'lik İzmir Elitspor mağlubiyetinin ardından bu hafta kendi sahasında da puan alamadığı gibi hezimete uğradı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız