SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Penaltılarla Yıkıldı

0
Güncellendi - 2016-05-02 02:28:38
Kızlar Penaltılarla Yıkıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grubu lider tamamlayan ve Kadınlar 3. Lig Play-Off’ta mücadele etme hakkını kazanan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 3. Lig Play-Off 1. Turunda Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü’ne penaltı atışları sonucu 4-2 yenildi ve elendi.

Konya Atatürk 2 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Mustafa Ünlü, Emre Karagel, Samet Yakar hakem üçlüsü yönetti.

Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü; Arife Coşkun, Nihal Paylan, Emine Azman, Kübra Demir, Hatice Nur Bekil, Gamze Gündoğdu, Keziban Ekinci, Hasibe Karagönlü, Nazik Nur Ayhan, Merve Nur Abaz, Ebru Tezcan ile sahaya çıktı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise Melek Mumcu, Gülkız Özdemir, Buse Uçan, İlknur Keleş, Nilay Feyza Bağca, Burcu Çakır, İkranur Sarıgül, Nursel Yeşilcan, Sevim Çetin, Büşra Mutlukaya, Berfin Fırat on biriyle mücadele etti.

NORMAL SÜRE 1-1 BERABERE SONUÇLANDI

Karşılaşmanın 21. dakikasında Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü atağında Gamze Gündoğdu, kaleci Melek’in üzerinden topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın 44. dakikasında Burcu Çakır, orta sahada buluştuğu topu, Denizli Hanbat ceza alanı önüne taşıdı ve sert bir vuruşla topu ağlara göndererek, 1-1’lik eşitli sağladı.

İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda golü bulmak için elinden geleni yaptı ancak eşitlik bozulmadı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına gidildi.

PENALTI ATIŞLARINDA YIKILDILAR

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Büşra Mutlukaya ile penaltı atışını gole çevirdi ancak İlknur Keleş, Burcu Çakır ve Buse Uçan penaltı atışlarını gole çeviremedi.

Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü Nazik Nur Ayhan, Hatice Nur Bekil ve Hasibe Karagönlü ile penaltı atışlarını gole çevirdi. Denizli ekibinde Ebru Tezcan penaltı atışını gole çeviremedi.

Penaltı atışları sonucunu karşılaşmayı 4-2 kazanan Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü bir üst tura çıkarken, Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise elendi.

“ELENDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, 3. Lig Play-Off 1. Turunda Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü’ne penaltı atışları sonucu elendiklerini, bir üst lig hayallerini gerçekleştiremediklerini ifade etti.

Elendikleri için üzgün olduklarını dile getiren Çelebi, “Sezona iyi başladık. Kadromuzu da kuvvetlendirdik. Lig bizim adımıza oldukça güzel geçti ve Play-Off’a kaldık. Bu sezon 2. Lig için oldukça iddialıydık ama Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü’ne penaltı atışları sonucu yenildik ve elendik. Takım olarak üzgünüz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız