SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızların Saç Saça Baş Başa Kavgası

0
Güncellendi - 2017-10-06 17:31:08
Kızların Saç Saça Baş Başa Kavgası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da genç kızların saç saça baş başa kavgası bir esnaf tarafından görüntüledi. Kavgayı araya giren esnaflar ayırdı.

Battalgazi ilçesi Sevgili Sokak’ta isimleri öğrenilmeyen üç genç kız birbirine girdi. Görgü tanıklarının iddialarına göre, üç kız arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede tekme tokat kavgaya dönüştü. Birbirlerin saçlarını yolan kızların kavgası, sokaktaki bir esnaf tarafından kayda alındı.

Görüntülere, kavgayı gören bir esnafın müdahale edip etmeme konusunda kararsız kaldığı anlar da yansıyor.

Sonunda kararını müdahale etme yönünde veren esnaf, birbirine giren kızları ayırmaya çalışıyor.

Esnaflardan bir diğeri de bir süre izledikten sonra olaya müdahale ediyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Elbîstanlı 46 (6 yıl önce)
    Bu ülkeye ağır cezaları ve caydırıcılığı olan ahlaki değerler kanunu gelmeli ki gençler bu durumdan kurtulsun ,yoksa bu ülkenin insanını geleceği harap . Bu arada o kameraya çeken ve elini arkaya atmış izleyen şahıslar insanım diye geziyor mu acaba ? Çok duyarsızlaştık çok Allah ıslah etsin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (6 yıl önce)
    malatya bitmiş bee şu hale bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas Yolcu (6 yıl önce)
    Sevgili sokak :) ,bence halay çekiyorlar,biraz kendinden geçmişler.Gençlik işte...
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Doldu malatya kimse kimseyi tanimaz durumda daha bunlar baslangic
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA SEVDALISI (6 yıl önce)
    vah ki memleket,m vah...
    0
    0
    Yanıtla