SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Yine Fırtına Gibi Esti: 10-0

0
Güncellendi - 2016-02-27 19:21:07
Kızlar Yine Fırtına Gibi Esti: 10-0
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Yozgat ekibi Galata Sağlık Sanat Spor'u 10-0 yendi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Furkan Bakan, Metin Malatyalı, Kemal Dizdar hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Ezgi Memiş, Nilay Feyza Bağca, Buse Uçan, Fadime Özbey, İkranur Sarıgül, Burcu Çakır, İlknur Keleş, Sevim Çetin, Didem Arslan, Nursel Yeşilcan ve Berfin Fırat on biriyle çıktı. Galata Sağlık Sanat Spor ise Edanur Karaaslan, Banu Aşgın, Elif Sena Timuray, Şeyda Akkuş, Seker Aksu, Elifnur Şahiner, Sema Aksu, Kübra Kayıhan, Aybüke Kırca ve Gülhan Gül on biri ile mücadele etti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmayı, 10-0 kazandı. Mavi kırmızılıların gollerini 23, 57, 67 ve 72. dakikada Burcu Çakır, 45. dakikada İlknur Keleş, 50. dakikada penaltıdan Nilay Feyza Bağca, 55. dakikada Berfin Fırat, 60. dakikada Nursel Yeşilcan, 71 ve 73. dakikada Sevim Çetin kaydetti.

"PLAY-OFF'A HAZIRLANIYORUZ"

Karşılaşma sonrası gazetecilere değerlendirmede bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün takım kaptanı Nilay Feyza Bağca, "Bizim adımıza güzel bir karşılaşma oldu. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız karşılaşmayı da 3-1 kazanmıştık. Bu maçta bol gollü geçti. Farklı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, takım olarak Play-Off'a hazırlandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Ligde artık önümüzde çok az maç kaldı. Bir anlamda takım olarak Play-Off'a hazırlanıyoruz. Tek amacımız Play-Off'ta başarılı olup, bir üst lige çıkmak. Bu maçlar bizim için antrenman gibi geçiyor. Zorlu iki maçımız var. Ama bu maçlardan umutluyuz. Bu zorlu maçlarında üstesinden geleceğiz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız