SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlara MASTÖB'den Tribün Desteği

0
Güncellendi - 2016-03-21 22:02:56
Kızlara MASTÖB'den Tribün Desteği
A- A+ PAYLAŞ

MASTÖB Malatya Şubesi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Kayseri Atletikspor’u 4-1 yendiği maçı izledi.

MASTÖB Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, "Daha önce Play-Off’u garantileyen çocuklarımıza başarılar diliyorum. Kızlarımız büyük başarıya imza atarak Malatya'nın gurur oldular. Biz, MASTÖB ailesi olarak Malatya ile ilgili hangi konu olursa olsun elimizden geleni yaptık yapmaya da devem edeceğiz. Malatya Bölgenin hatta Türkiye'nin örnek şehri, model şehri ve bunu her platformda gösteriyor. Malatya Bayanlar Spor Kulübü bu başarı modelinin en büyük örneği. İnşallah kızlarımız şampiyon olup 2. lige çıkacaktır" dedi.

Cengiz, MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek'in açıkladığı primi de bayan futbolculara vereceklerini ifade etti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi ise, "MASTÖB Ailesine bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek ve Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve Yönetimi geçen hafta bizi dernek binasında takımımla birlikte ağırladı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Malatya'da bizim yanımızda maddi manevi olan tek kurum MASTÖB'dür. Bugünde maçımızı izlemeye MASTÖB ailesi olarak gelip tribündeki yerlerini aldılar. Bu nazik davranışınızdan ve bize sahip çıkmanızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Bu MASTÖB'ün davranışı Malatya'ya örnek oldun diyerek emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

g2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız