SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlara Panel

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü işbirliği ile gençleri zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlatılan paneller dizisinin ikincisi Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Panele Emniyet Amiri Mesut Yılmaz, Narkotik Büro Amiri Komiser Uğur Altunkara, Polis Memuru Hatice Yıldırım, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Eyüp Dağdeviren, Gökmen Şeker ve okul öğrencileri katıldı.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak gençleri zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirmek amacıyla Malatya Gençliği ile birlikte el ele olduklarını ifade eden Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Eyüp Dağdeviren, "Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'ne göstermiş oldukları bu duyarlılıktan ve bizlere desteklerinden dolayı Gençlik Meclisi olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Narkotik Büro Amiri Komiser Uğur Altunkara, madde bağımlılığının, bağımlılık yapıcı maddelerin kullanımı sonucu kişinin sinir sistemine etki ederek akli, fiziki ve psikolojik dengesini bozduğunu söyledi.

Zararlı alışkanlıklara insanların hangi sebeplerden dolayı başladığını anlatan Gençlik Meclisi üyesi İzzettin Kutlubay, "Bu konuda başta ebeveynler olmak üzere toplum olarak hepimize büyük görevler düşmektedir" dedi.

Uyuşturucunun kişide; ruhsal, fiziksel çöküntülere neden olduğu gibi maddi zararlarda verdiğini slayt eşliğinde anlatan Kutlubay, sağlığımıza zarar veren her türlü maddeden uzak kalmamız gerektiğini vurguladı.

Panelin sonunda konu ile ilgili olarak öğrencilerin sunduğu mesaj dolu skeç beğeni ile izlendi. Gençlik Meclisi üyesi Eyüp Dağdeviren bir sonraki programın TOKİ Kayısı Kent Lisesi'nde yapılacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız