SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlarda Kötü Gidiş Sürüyor

0
Güncellendi - 2017-01-17 16:22:22
Kızlarda Kötü Gidiş Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmanda Sivas Gazi Lisesi Spor’a 5-1 mağlup oldu.

Sivas Fuar Alanı 2 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Alpaslan Eraslan, Mert Cansız, Utku Unutmaz hakem üçlüsü yönetti.

Sivas Gazi Lisesi Spor sahaya Ümmühan Susuz, Şerife Hazırbulan, Zeynep Soyguncu, Ayşe Kırışkuzu, Hatice Küçükyıldız, Edanur Aykan, Kader Şimşek, Figen Naçar, Safiye Pınarbaşı, Tuğba Doğan, Ayesel Şimşek on biriyle sahaya çıktı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü ise Şeyma Yıldırım, Ayşegül Sarıkaya, Burcu Çakır, Buse Uçan, Melisa Akdeniz, Nilay Feyza Bağca, Fadime Özbey, İkranur Sarıgül, Selinay Çaybaşı, Berfin Fırat, Gülşen Özdil on biriyle mücadele etti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, mücadelenin 5’nci dakikasında Melisa Akdeniz’in golüyle 1-0 öne geçti. Sivas Gazi Lisesi Spor, 10’ncu dakikada Figen Naçar ile 1-1’lk eşitliği sağladı. Sivas ekibi, 41’nci dakikada Edanur Aykan ile 2-1 öne geçti ve ilk yarı 2-1 Sivas Gazi Lisesi Spor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Sivas Gazi Lisesi Spor, 73’ncü dakikada Şerife Hazırbulan’ın golüyle durumu 3-1’e taşıdı. Sivas ekibi 74’te Figen Naçar ve 87’de Aysel Şimşek’in golleriyle maçı 5-1 kazandı.

Grup’ta bir maçı eksik olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 7 maçta 10 puan topladı ve haftayı 8’nci sırada tamamladı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 10’ncu haftasında 22 Ocak Pazar günü 12.00’da Yıldırım Beyazıt Şafakspor ile Malatya’da karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız