SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlardan Deplasmanda Farklı Tarife

0
Güncellendi - 2016-02-21 16:19:59
Kızlardan Deplasmanda Farklı Tarife
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmanda Kayseri ekibi Güneşspor'u 7-0 yendi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 14. haftasında Güneşspor'a konuk oldu. Mimar Sinan Serkent Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Güven Bülbül, Uğur Almaz, Emre Özdirek hakem üçlüsü yönetti.

Mavi kırmızılılar, ligde henüz puanla tanışamayan Güneşspor'u 7-0 yendi ve puanını 39'a yükseltti. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün gollerini 43, 45 ve 80. dakikada Burcu Çakır, 46. dakikada Berivan Altınkaya, 48. dakikada Berfin Fırat, 60. dakikada Sevim Çetin, 64. dakikada Büşra Mutlukaya kaydetti.

"GÜZEL OYNADIK, FARKLI GALİP GELDİK"

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün 3 golünü kaydeden orta saha oyuncusu Burcu Çakır, Güneşspor karşısında takım olarak iyi bir futbol oynadıklarını ifade etti.

Çakır, farklı galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydederek, "Ligde iyi gidiyoruz. Hedefimiz bu deplasmandan da kayıpsız ayrılmaktı. İyi oynadık ve farklı kazandık. Bundan sonrada iyi gidişimizi sürdürüp, hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Hedefe giden yolda bütün arkadaşlarının elinden geleni yaptığını ifade eden golcü futbolcu, "Takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Güneşspor karşısında da 3 gol attım. Ama şunu belirtmeliyim ki, kimin gol attığından çok takımımızın kazanması çok daha önemli. Bütün arkadaşlarım 2. Lig hedefi doğrultusunda elinden geleni yapıyor" diye konuştu.

FOTO: Arşiv

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız