SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlardan Kayseri'ye Farklı Tarife

0
Güncellendi - 2016-03-20 16:57:44
Kızlardan Kayseri'ye Farklı Tarife
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Kayseri Atletik Spor'u 4-1 yenerek, ligi lider bitirmeyi garantiledi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 17. haftasında sahasında Kayseri Atletik Spor'u ağırladı. Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Songül Çoban, Mehmet Kaya, Özcan Şimşek hakem üçlüsü yönetti.

Geçtiğimiz hafta Play-Off'a kalmayı garantileyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Kayseri Atletik Spor'u 4-1 yenerek, ligi lider bitirmeyi de garantiledi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübüne galibiyeti getiren golleri 36. dakikada Buse Uçan, 57 ve 64. dakikada Burcu Çakır, 85. dakikada Berfin Fırat kaydetti. Kayseri Atletik Spor'un tek sayısı 45. dakikada Emine Aysel'den geldi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, takım olarak ligi lider bitirmeyi garantiledikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Çelebi, artık Play-Off'u düşünmeye başlayacaklarını kaydederek, "Geçtiğimiz hafta Play-Off'a kalmayı garantilemiştik. Bu haftada ligi lider bitirmeyi garantiledik. İlk amacımız ligi lider bitirmekti. Bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Ligde artık son haftaya giriyoruz. Bizim için bu saatten sonra önemli olan Play-Off karşılaşmaları. Deplasmanda TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ile oynayacağımız karşılaşmayı da en güzel şekilde tamamlayıp, tamamen Play-Off'a odaklanacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız