SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlardan Yarım Düzine Gol

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:39:26
Kızlardan Yarım Düzine Gol
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kayseri temsilcisi Güneşspor'u 6-0 yendi ve grupta 5'te 5 yaptı.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Mahmut Güde, Burak Karakol, Mustafa Ahmet Yücel hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakada baştan sona üstün oynayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarısını 2-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 6-0 kazandı. Geride kalan 5 haftada 15 puan toplayan mavi kırmızılılar, zirve yarışını sürdürdü.

Malatya Bayanlar Spor Kulübüne galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Didem Arslan, 28. dakikada Nursel Yeşilcan, 55 ve 63. dakikada Sevim Çetin, 75. dakikada Berivan Altınkaya ve 81. dakikada Gözde Uçar kaydetti.

Mücadele sonrası açıklamada bulunan takımın tecrübeli oyuncusu Büşra Mutlukaya, "Maçın sonucu bizim için bilindik bir cevaptı. Takım olarak iyi hazırlanmıştık. Rakibimizi küçümsemeden oynadık. İyi bir maç oldu. Güzel bir futbolla istediğimiz 3 puanı aldık" dedi.

Oynadığı futbolla göz dolduran Gözde Uçar ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Maç bizim adımıza çok iyi geçti. Seriyi devam ettirip, 2. Lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Uçar, zorlu bir grupta olduklarını kaydederek, "Biz, oyunumuzla zorlu grupta her şeyi aşıyoruz. Bu iyi gidişi sürdürüp, hedefimize ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız