SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kızlarımıza Destek Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:53:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Bayanlar Spor Kulübünü ziyaret etti. 

Milletvekili Çalık, Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF), Malatya Bayanlar Spor Kulübü idareci ve sporcularıyla bir araya geldi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi'nin de yer aldığı ziyarette konuşan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, "Malatya Bayanlar Spor Kulübümüzü 2 yıl önce kurduk. İkinci senemizde Yıldız ve Genç Kızlarda gruplarımızı birinci tamamladık. Bundan sonraki süreçte Türkiye finallerine gideceğiz. Kızlarımız çok arzulu. Ben bu arzularıyla büyük başarılar elde edip, iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Sayın Milletvekilimiz Öznur Çalık da sesimizi duydu ve yanımıza geldi. Bundan sonraki süreçte bize destek olacağına inanıyoruz" dedi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise milletvekili Öznur Çalık'ın bayan sporculara destek verdiğini kaydederek, "Bayan sporcularımızla yakından ilgilenen Sayın Milletvekilimiz Öznur Çalık'a teşekkür ediyoruz. Malatya'da sosyal etkinliklere büyük katkılar yapan milletvekilimizin, gençlerimize katkı vereceğine inanıyoruz. Tabi bu gençlerimiz sadece bayan olarak futbol oynamıyor, Malatya'da bazı tabuları yıkıyorlar. Malatya'ya büyük mesajlar veriyorlar. Onun yanında büyük başarılarda elde ediyorlar" şeklinde konuştu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Takım Kaptanı İlknur Keleş de, milletvekili Çalık'ın kendilerini ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın milletvekilimizin bize gerekli desteği göstereceğine inanıyoruz. 2 yıldır profesyonel anlamda futbol oynuyoruz ama gerekli desteği maalesef göremedik. Destek görmediğimiz halde Genç ve Yıldız Kızlarda grupları birinci tamamladık. Bundan sonraki süreçte bize gerekli desteğin verileceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise, bayan sporcuların Malatya'da çok önemli bir süreç başlattıklarını dile getirdi.

Çalık, toplumda; futbolla ile bayanların çok fazla yan yana getirilmediğini belirterek, "Ben futbolla, Malatyaspor ile birlikte tanıştım. Futbolun bütün deyimlerini de Malatyaspor ile birlikte öğrendim. Bunları öğrendim ama futbol oynamayı öğrenemedim. Ama görüyorum ki, genç kızlarımız futbol oynamayı öğrenmiş ve 2 yıldır hiç kimseden destek almadan kendi ayakları üzerinde, TFF Malatya Bölge Müdürlüğü ve Doğan Çelebi hocamızın desteğiyle ciddi bir mücadele vermiş. Şuanda grup müsabakalarında birinci olmuşlar ve Türkiye birincisi olmak içinde çok ciddi çaba sarf ediyorlar. Sadece spor olarak değil eğitim ve öğrenim hayatlarında da beceriyi, birlikte paylaşmayı, beraber oyun çıkarmayı öğrendikleri bir anı yaşıyorlar. Bu vesileyle eğitim ve öğretimlerine, gelecek üniversite yaşamları ile hayatlarına da çok ciddi katkı sunacağını düşündüğüm bu sportif etkinliği yaptıkları için hepsini kutluyorum" dedi.

Bayan sporculara bundan sonraki süreçte ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getiren Çalık, "Bundan sonra kızlarımıza destek vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Gerekli görüşmeleri yapıp, Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeniz için sizlere maddi ve manevi desteği vereceğiz" diye konuştu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sporcuları, milletvekili Öznur Çalık'a, üzerinde ismi yazılı olan 44 numaralı formayı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız