SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızların Erkek Kavgası!

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi kampusunde, iki kız öğrenci arasında “erkek arkadaş” meselesi yüzünden kavga çıktığı ve birinin diğerini döverek yaraladığı bildirildi.

Olay, İnönü Üniversitesi kampusünde meydana geldi. 21 yaşındaki A.S. adlı kız öğrenci, erkek arkadaş meselesi yüzünden aynı üniversite öğrencisi olan 19 yaşındaki E.K. ile kavga etti. Kavga sırasında, E.K. adlı kız öğrencinin yumruk darbeleriyle yaralandığı, olaya jandarma tarafından el konup soruşturmaya başlandığı belirtildi.

DİĞER OLAYLAR..
02.00 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi’ndeki olayla ilgili olarak polis 23 yaşındaki E.H. ve 45 yaşındaki K.Ö. adlı kadınlar ile 26 yaşındaki O.K. adlı şahsın ifadelerini aldı. İki kadın, O.K.’nin kendilerine hakarette bulunduğunu öne sürerken, O.K. suçlamayı kabul etmedi, K.Ö.’nün kendisine hakarette bulunduğunu, E.H.’nin de kavgayı başlatan olduğunu öne sürdü.

Akpınar Mahallesi’ndeki bir okulda meydana gelen olayla ilgili olarak ifadesi alınan İ.F.K. adlı ilköğretim öğrencisi, 12.30 sıralarında okuldan çıkarak, okul önünde bekleyen annesinin yanına gideceği sırada öğretmen M.K.’nin kendisini yanına çağırıp “Sen nereye gidiyorsun? Hemen sıraya gir” dediğini, kendisinin de sabahçı olduğunu, dersinin bittiğini söylemesi üzerine, öğretmenin kulağından tutarak çektiğini ve yaralanmasına yol açtığını, 30 yaşındaki annesi A.K. ile hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını anlattı. Polis, ifadesini almak üzere öğretmen M.K.’yi arıyor.

Savcılığa başvuran 17 yaşlarındaki G.Ö. adlı genç kız, arkadaşı olan S.K. adlı gencin kendisini tehdit edip hakaretlerde bulunduğunu öne sürerek şikayetçi olunca, S.K.’nin ifadesi alındı.

Zafer Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki T.Ç. adlı kadın da, polise başvurarak 29 yaşındaki eşi H.Ç. ve 55 yaşındaki kaynanası F.Ç. tarafından dövüldüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

Koyunoğlu Mahallesi’nde 25 yaşındaki ablası Ş.K. tarafından dövülen Y.K. adlı genç, polise başvurarak ablasından şikayetçi oldu. Polis öfkeli ablayı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız