SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızların Grupları Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:21:24
Kızların Grupları Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor  Kulübü'nün Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları'nda mücadele edeceği gruplar belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 2. Aşama Müsabakası'nda elenerek, 2. Lige çıkma şansını yitirmişti. Kurulduğu günden buna altyapıya büyük önem veren kulüp, geride kalan sezonda Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları'nda elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekmeyi başardı.

Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları hazırlıklarını tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün mücadele edeceği gruplar belli oldu. 

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 13 Haziran Cumartesi günü başlayacak. Kahramanmaraş Grubu'nda yer alan Malatyalı bayanlar, ilk maçını Cumartesi günü Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile oynayacak. Grupta, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, Maraş Gücüspor, Kahramanmaraş Önsen Spor ve Malatya Bayanlar Spor Kulübü yer alıyor. 

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası ise 16 Haziran Salı günü başlayacak. Kayseri Grubu'nda yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kayseri Atletikspor, Yıldırım Beyazıt Şafakspor, Kayseri Gençlerbirliği ve Aksaray Hamidiyespor takımları ile mücadele edecek. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonalarına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Çelebi, geçen yıl şampiyonalarda sergiledikleri performansı daha da artırıp, başarılı sonuçlar elde etmek istediklerini dile getirdi.

İyi bir altyapıya sahip olduklarını ifade eden Çelebi, "Kurulduğumuz günden buyana altyapıya büyük önem verdik. Sadece profesyonel takımımıza destek sağlamadık. Alttan gelen sporcularımızı da her anlamda destekledik. Şimdi önümüzde Genç ve Yıldızlar Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonaları var. Bu şampiyonalarda altyapıda yetişen sporcularımızla mücadele edeceğiz. Şampiyonalardan iyi dereceler elde edeceğimize inanıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız