SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızların Maçına Sınav Ertelemesi

0
Güncellendi - 2016-03-11 04:56:49
Kızların Maçına Sınav Ertelemesi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün maçı bir hafta ertelendi.

Ligin 17. haftasında, daha önceden 13 Mart Pazar günü oynanacağı kaydedilen Malatya Bayanlar Spor-Kayseri Atletik Spor karşılaşması, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS)aynı güne denk gelmesi nedeniyle 20 Mart Pazar gününe ertelendi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, YGS sınavının aynı güne denk gelmesi nedeniyle birçok kulüp gibi kendilerinin de Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunduklarını ifade etti.

Çelebi, TFF'in yapmış olduğu değerlendirme sonucunda 13 Mart'ta oynanması gereken karşılaşmaları bir hafta ertelediğini kaydederek, "Birçok kulüpte olduğu gibi bizim kulübümüzde de YGS sınavına girecek birçok öğrenci var. Sınavla, maçın aynı güne denk gelmesi nedeniyle TFF'ye maçın ertelenmesi konusunda başvurumuz olmuştu. Bu anlamda TFF, ligdeki karşılaşmaları bir hafta erteledi. Kayseri Atletik Spor ile bir hafta sonra sahamızda karşılaşacağız" dedi.

Malatya Bayanlar Spor-Kayseri Atletik Spor karşılaşması, 20 Mart Pazar günü 12.00'da oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız