SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlı- Erkekli Grup Ateş Etti, Silah Kızda Çıktı

0
Güncellendi - 2018-06-12 19:31:11
Kızlı- Erkekli Grup Ateş Etti, Silah Kızda Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısından sonra İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi önünde, 2 genç bayan ve 2 erkekten oluşan gruptan birinin tabancayla havaya ateş açtığı ve Sıtmapınarı yönüne doğru yürüyerek uzaklaşmakta oldukları ihbarı üzerine bölgeye gelen polisler, Dörtyol civarında grubu durdurdu, tabanca kızlardan birinin çantasından çıktı.

Olay, saat 00.55 sıralarında oldu. İnönü Caddesi Emeksiz alt kavşağı Kız Meslek Lisesi civarında yürümekte olan kızlı-erkekli bir gruptan silahla ateş edildiği polise ihbar edildi. Belirtilen bölgeye gelen polis ekipleri, 2'si bayan 4 kişilik grubu durdurdu. Yapılan aramada, üzerinde kimlik olmadığını ve yaşının 17 olduğunu söyleyen bayanın çantasında, olayda kullanıldığı değerlendirilen bir tabanca bulundu.

4 şahıs gözaltına alındı ve olayla ilgili araştırma ve soruşturmaya başlandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 yıl önce)
    bir şehrin gençlerinin yarısından fazlasının serseriliğe özeniyor olması çok ama çok acı bir durum , yazık bunların oksijen israf etmesine yazık . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • kolpa (5 yıl önce)
    Tabanca kuru sıkı korkulacak bir şey yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)kolpa isimli kullanıcı yorumuna
    içimizi rahatkattın ya saolasın tövbe tövbe
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    dahada af çıkaralım diyolar ne kadar it kopuk varsa çıkacak bir sürü cinayet kapıda yine
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (5 yıl önce)
    ŞEHİRDE MANTAR GİBİ TÜREYEN VE İLKÖĞRETİM SEVİYESİNE İNEN MEKANLAR BU REZALETLERİN ALT YAPISI İÇİN YETERLİ.. EMNİYET YETKİLİLERİ NELER FÜŞÜNÜYOR ACABA?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    azimi mübarek gün ne yapmaya çalışıyınız. huzuru sükuneti kim bozuyorsa bir gün belasını bulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (5 yıl önce)
    para cezası sonra hop tekrardan fink atmaya
    0
    0
    Yanıtla