SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kızmaları Bitiş Göstergesi!'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, gittikleri yerde Malatya ile ilgili projelerini anlatırken, rakiplerinin durmadan kendilerine "çamur" attığı iddiasında bulundu.

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi’ye Yoğun İlgi. Düzenlenen Mahalle Toplantılarında ve Esnaf Gezilerinde Çerçi’ye İlgi Her Geçen Gün Artıyor.

Malatyalı Seçmenlerin Büyük İlgi Gösterdiği Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi Beraberinde İl Başkanı Mehmet Asiltürk. Eski Milletvekili Yaşar Canbay, İl Müfettişi Mustafa Özhüsrev, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, Meclis Üyeleriyle Birlikte Şehit Fevzi, Beylerbaşı, Hidayet, Karakavak, Tecde, Mahallerinde Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldiler.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Şehit Fevzi, Beylerbaşı, Hidayet, Karakavak, Tecede, Mahallerine Gelişinde Mahalle Sakinler Tarafından Muhteşem Bir Karşılamaya Sahne Oldu. Çerçi’nin Dün ki Mahalle Toplantıları Miting Alanına Dönüştü. Halkın Yoğun İlgi Gösterdiği Toplantılara Katılan Belediye Başkan Adayı Çerçi “ Bu Karşılamalar Ve Teveccüh Gösteriyor Ki Halkımız Kararını Çoktan Vermiş. “ Dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi düzenlenen mahalle toplantılarında konuşmasına şöyle sürdürdü.

“ 29 Martta yapılacak yerel seçimlerde az bir zaman kaldı. Malatya halkımız bizlere gösterdiği teveccüh ve ilgiden de anlaşılmaktadır ki kararını Yönetilenden değil de Malatya’yı 5 yıl yönetecek bir Belediye Başkanını seçecek. Seçeceğiniz Belediye Başkanı tecrübeli olmalıdır ve yine seçeceğiniz Belediye Başkanı Mutlaka tecrübeli olmalıdır ki Malatya halkımıza hizmet etsin.

Uzun süredir ki bizler Malatyalı hemşerilerimizle Mahalle toplantıları yapıyoruz. Bunun yanında yine esnaf gezilerinde Malatya’mızın kamuoyu ve kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Malatyalı hemşerilerimizin çoktan kararlarını bizden yana verdiklerini görüyoruz.

İşe bakın ki biz her gittiğimiz yerde Malatya’ya nasıl bir hizmet yapalım diye projelerimizi anlatırken ne hikmetse bizim rakibimiz olan arkadaşlar durmadan bizlere çamur atmaya devam ediyorlar. Karşımızda telaşa düşmeleri ve kızmaları onların bitişinin göstergesidir. Bazılarının etekleri tutuştuğunu görüyoruz. Halkın istediği Düzgün ve başkalarının dayatmasıyla aday göstermeyen bir adaya ver ha çamur atmaya devam ediyorlar.

Bazıları gibi dayatmayla değil, de halkın desteğini alan bir Belediye Başkanı Seçeceğinizden eminim. Malatya öyle birkaç kişinin dayatmasına gelmediğini sandıkta gösterecektir.

Bizler hizmet için yola çıktık onlar gibi dayatmayla yola çıkmadık. Bunlar neden bir dayatmayla bu arkadaşı gösterdiler? Bunlar nasıl Malatyalı hemşerilerimize hizmet edecekler. Bu dayatmayı kim yapmıştır tabi ki Malatya’mız için seçtiğimiz 5 Milletvekili yapmıştır. Peki, bu 5 Milletvekili Malatya’ya ne yaptılar? Beyler deresine bir ayak diktiniz kaç yıldır öylece duruyor. Birde çıkmışlar Malatyalı hemşerilerimizin içinde geziyorlar. Malatya’da Müdürlükleri başka yerlere gönderdiniz.

Bölge Müdürlükleri bile Malatyalı hemşerilerimize çok gördünüz ve Şoför Okulu gitti sahip bile çıkmadınız. Peki, bu milletvekilleri ne yaptılar? Önce çıktılar ancak kendi kardeşlerinin tayinleriyle ve bunların Müdürlükleriyle uğraşıyorlar. Peki, sizler kendi yandaşlarınız için mi seçildiniz yoksa Malatya’ya hizmet yapmak için mi seçildiniz. Birde olmamış gibi yaptığınız bir dayatmayla Malatya’ya bir Belediye Başbakanımı seçeceksiniz?

Mahalle sakinlerimiz çevre yolu altı sıkıntılarının olduğunu ve hiç kimse bu sorularımızla ilgilenen yok diyorlar. Hatırlarsanız Biz daha önceki dönemde çevre yolu altına hizmetlerimizi yapmıştık. Bizim yaptığımız hizmetlerden sonra her hangi bir hizmetin yapılmadığını maalesef görüyoruz.

Bizim dönemimizde çevre yolu altındaki Mahallerimize hizmet yaparken diğer mahallelerimizi de unutmadık. Açıktan akan pis sularının üstünü kapatarak burada dört beş Mahallemizi bu pis sudan kurtardık. Hizmetlerimize devam ettik. Yine Allah nasip ederse yeniden göreve geldiğimizde çevre yolu ve yine her Mahallemize eşit bir şekilde hizmet edeceğiz.

Bizim amacımız Malatya’mızı hem fiziki, hem sosyal, hem kültürel ve sportif alanda yeniden yükselişe geçmektir. Bizim başka hesabımız yok. Allah nasip ederse niyetimiz bu. Belediye makamı çok ağır bir görevdir. 500 bin insanın yükümlülüğünü yükleniyorsunuz. Şu anki ağırlaşmış ekonomik tabloda özellikle sıkıntı çeken insanlarımızın derdini yükleniyorsunuz geçmişte yapmış olduğumuz bu vazifeden dolayı halkımızla güzel ilişkiler kurduk. Amacımız halkımız kendine ait olan Belediye Başkanlığı makamını verecekleri yükleyecekleri insanları tanısınlar, ölçsünler, biçsinler. İyi tanısınlar her şeyini bilsinler verecekleri karar isabetli olsun. 5 yıl az bir süre değil önemli bir süredir.

Kıymetli hemşerilerim 29 Marta sandık başına gideceksiniz ve burada Malatya’yı yönetenler değil de Malatya’yı 5 yıl yönetecek bir Belediye Başkanı Seçeceksiniz. Geçmişte nasıl ki herkese adil hizmet anlayışıyla hizmetlerimizi götürdük ise yeni dönemde de aynı hakkaniyet ve adil şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 82 Mahallemizin tümüne eşit hizmetlerimiz gidecektir dedi. Malatya’mızda gerçekten çok sorunlarının olduğunu ve yine her gittiğime Mahallerimizde sıkıntıların olduğunu görmekteyiz inşallah biz göreve gelir gelmez acil bir şekilde gecemizi gündüzümüze katarak hemşerilerimize hizmet edeceğiz dedi. Bu arada Malatyaspor’umuzu unutmalıyız ki bu Malatyaspor Malatyalıların ortak payıdır ve her Malatyalı olanların takımıdır mutlaka Malatyaspor’umuza sahip çıkalım dedi. Göreve geldiğimizde Malatyaspor’umuza el atarak mutlaka sahip çıkacağız dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız