SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KK'den Sivil Toplum Akademisi

0
Güncellendi - 2018-10-12 03:32:26
KK'den Sivil Toplum Akademisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi (KK) Genel Sekreterliği tarafından Sivil Toplum Kuruluşlarının kapasiteleri, kurumsallaşma serüvenleri, sürdürülebilirliği, yapısal analizleri, faaliyet süreçlerinde karşılaşmış oldukları temel sorunları konusunda bir projeksiyon oluşturmak amacıyla "Sivil Toplum Akademisi" başlığı adı altında 14 Ekim – 16 Kasım aralığını kapsayan bir program düzenleniyor.

Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre geçtiğimiz ay projenin tanıtımının yapıldığı istişare toplantısının ardından 14 Ekim Pazar günü saat 17.00 da Ramada Hotel de İnönü Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Gökhan Tuncel’in konuşmacı olarak katılacağı konferans da “ Sivil Toplum Kuruluşlarının Tarihçesi ve İşlevleri” konu başlığı ele alınacağı belirtildi.

Genel Sekreterlikten alınan bilgiye göre Sivil Toplum Akademisi programı kapsamında 20 Ekim Cumartesi STK da gönüllülük, zaman yönetimi ve iletişim, 25 Ekim Perşembe mevzuat çerçevesinde STK’ların değerlendirilmesi, 2 Kasım Cuma Sivil Toplum Kuruluşlarının Yapısal Analizi,  9 Kasım Cuma STK’ların faaliyet sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri, 16 Kasım Cuma atölye çalışmaları ve tecrübe paylaşımının yapılacağı belirtildi.

STK’ların kapasitelerini geliştirmek amacıyla düzenlenen programa STK Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Muhtarlar ve tüm Malatya’lıların davet edildiği vurgulandı.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız