SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KKK Kurmay Başkanının Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-03-30 03:03:34
KKK Kurmay Başkanının Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

  • Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Öngay ile Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Menteş ayrı ayrı Vali'yi ziyaret ettiler..

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Şeref Öngay, Vali Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Korgeneral Öngay, 2. Ordu Komutanlığı Karargâhı'nda ve bağlı birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere geldiği Malatya'da Vali Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Korgeneral Öngay, 2. Ordu Komutanlığı karargâhındaki inceleme ve denetlemelerinin ardından 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ve Kara Havacılık Komutanı Kara Pilot Albay Osman Dirmencioğlu ile birlikte Vali Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Öngay, ilk olarak Valilik ziyaretinde Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Toprak ile birlikte bir süre görüştüler.

Vali Toprak, Diyarbakır Valiliği sırasında da birlikte çalışma fırsatı bulduğu Korgeneral Öngay’ı Malatya'da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

MÜSTEŞAR YARDIMCISININ ZİYARETİ..

Bu arada, babası Bedir Menteş'in geçtiğimiz hafta sonunda vefatı nedeniyle Malatya'da bulunan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Selahaddin Menteş de (ikinci fotoğrafta sağ baştaki), Vali Toprak'ı ziyaret etti.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ile birlikte Vali Toprak'ı ziyaret eden Menteş, acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Toprak'a teşekkürlerini bildirdi. Vali de, Menteş'e bir kez daha başsağlığı dileklerini iletti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız