SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Klasman Fikstürü Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 2009-2010 sezonu Yükselme ve Klasman Grupları fikstürü Maslak Sheraton Otel'de çekildi. Saat 11.00'de yapılan fikstür çekimine TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman ile Profesyonel Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ve kulüp temsilcileri katıldı.

Çekiliş töreninde konuşan TFF Genel Sekreter Vekili Şenman, şunları söyledi: "TFF 2. Lig 4 grupta oynandı. Birinci, ikinci ve dördüncü grupta ilk iki sırada yer alan takımlar ile 3. grubun ilk üç takımı Yükselme Grubu'na katılmaya hak kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz. Yükselme Grubu'nda yer alan 9 takım arasında ilk iki sırayı elde edecek olan takımlar 2010/2011 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de mücadele etme hakkını kazanacak. TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda en üst düzeyde heyecan ve rekabetin olacağı maçlar diliyorum. 4 grupta kalan dokuzar takım ise Klasman Grupları'nda mücadele edecek. Klasman Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar ile Yükselme Grubu'nun 3, 4, 5 ve 6. sırasında yer alan toplam 8 takım play-off maçlarında karşı karşıya gelecek. Böylece, Bank Asya 1. Lig'e yükselecek son takım belli olacak. Klasman Grupları'nda son üç sırayı alan toplam 12 takım TFF 3. Lig'e düşecek. Tüm takımlarımıza mücadelelerinde başarılar diliyorum."

TFF 2. Lig Yükselme ve Klasman Grupları maçları 24 Ocak 2010 tarihinde oynanacak müsabakalarla başlayacak, 16 Mayıs 2010'da sona erecek.

FİKSTÜR..
Malatyaspor, 24 Ocak günü ilk maçını Adıyamanspor ile Malatya'da oynayacak. 31 Ocak'ta ise deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

İlk yarı fikstürü şöyle:

1. Hafta:
Adana Demirspor-Kahramanmaraşspor
Tarsus İdmanyurdu-Belediye Vanspor
Mardinspor-Elazığspor
Malatyaspor-Adıyamanspor

2. Hafta:
Kahramanmaraşspor-Tarsus İdmanyurdu
Adıyamanspor-Diyarbakır DİSKİ Spor
Elazığspor-Malatyaspor
Belediye Vanspor-Mardinspor

3. Hafta:
Tarsus İdmanyurdu-Adana Demirspor
Mardinspor-Kahramanmaraşspor
Malatyaspor-Belediye Vanspor
Diyarbakır DİSKİ Spor-Elazığspor

4. Hafta:
Kahramanmaraşspor-Malatyaspor
Adana Demirspor-Mardinspor
Elezağspor-Adıyamanspor
Belediye Vanspor-Diyarbakır DİSKİ Spor

5. Hafta:
Mardinspor-Tarsus İdmanyurdu
Malatyaspor-Adana Demirspor
Diyarbakır DİSKİ Spor-Kahramanmaraşspor
Adıyamanspor-Belediye Vanspor

6. Hafta:
Kahramanmaraşspor-Adıyamanspor
Adana Demirspor-Diyarbakır DİSKİ Spor
Tarsus İdmanyurdu-Malatyaspor
Belediye Vanspor-Elazığspor

7. Hafta:
Malatyaspor-Mardinspor
Diyarbakır DİSKİ Spor-Tarsus İdmanyurdu
Adıyamanspor-Adana Demirspor
Elazığspor-Kahramanmaraşspor

8. Hafta:
Kahramanmaraşspor-Belediye Vanspor
Adana Demirspor-Elazığspor
Tarsus İdmanyurdu-Adıyamanspor
Mardinspor-Diyarbakır DİSKİ Spor

9. Hafta:
Diyarbakır DİSKİ Spor-Malatyaspor
Adıyamanspor-Mardinspor
Elazığspor-Tarsus İdmanyurdu
Belediye Vanspor-Adana Demirspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız