SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Klasman Gözlemcilerine Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Klasman Gözlemcileri Eğitim Semineri Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi’nde yapıldı.

8. Bölge Gözlemciler ve Temsilciler Eğitimcisi (GTK) Mustafa Gündüz, İl GTK Başkanı Bayram Canpolat, İl Hakem Kurulu Başkanı Mesut Aslangiray, TFFHGD Malatya Şube Başkanı Doktor Mehmet İncebay ile Malatya’da görev yapan hakem, gözlemci ve temsilcilerin izlediği seminerde konuşan GTK Üyesi ve Bölge Sorumlusu Dursun Cumali Sucu gözlemcilerin hakemleri değerlendirirken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Örnek görüntüler eşliğinde pozisyonları anlatan Sucu, maçlarda görev yapan hakemlerin performansının sağlıklı biçimde değerlendirilmesinde gözlemcilere büyük görev düştüğünü söyledi. Sucu, kurula ulaşan kasetler vasıtasıyla, kurulun profesyonel liglerin tüm kategorilerindeki maçları dikkatle izlediğinin altını çizdi.

Seminerler diğer illerde de veriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız