SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Klasmanda Yeralan Tek Bayan Hakem

0
Güncellendi - 2016-07-13 02:05:42
Klasmanda Yeralan Tek Bayan Hakem
A- A+ PAYLAŞ

Futbol Hakem ve Yardımcı Hakem klasmanları belirlendi. Malatya’dan Bölgesel Hakem listesinde tek bayan hakem olarak Songül Çoban da (fotoğraftaki) yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2016-2017 sezonunda görev yapacak Hakem ve Yardımcı hakem kadrolarını belirledi.

Merkez Hakem Kurulu Gözlemci kadrolarını ise yapılacak olan terfi kurslarından sonra açıklayacak.

2016-2017 sezonunda görev alacak Malatyalı hakem ve yardımcı hakem listesi şöyle:

Süper Lig Hakem ve Yardımcı Hakem

Malatyalı hakem Suat Arslanboğa, 2016-2017 sezonunda görev yapacak Hakemler arasında yer aldı. Süper Lig’de görev alacak olan Malatyalı Suat Arslanboğa, Malatya Bölgesi’nden Eskişehir Bölgesine geçmişti. Arslanboğa, Eskişehir Bölgesi hakemi olarak  düdük çalacak.

Malatya’nın Süper Lig hakem ve Süper Lig yardımcı hakemi bulunmuyor.

A Klasman Hakem

Malatya’nın A Klasman Hakemi bulunmuyor.

A Klasman Yardımcı Hakem

Ata Yıldırım

Klasman Yardımcı Hakem

Barış Akdağ, Harun Reşit Güngör, İlker Ayten, Kerem Candaş

B Klasman Hakem

Öner Fırat

C Klasman Hakem

Batuhan Gültek

Bölgesel Hakem

Oğuz Kaan Turan, Semih Özgel, Bahattin Doğan, Emre Alay, Songül Çoban, Kürşat Duyu, Burak Görgün, İsmail Özbey, Basri Leylek, Özcan Şimşek, Cemil Coşan, Cemil Erdoğan, Ömer Faruk Tarakçı, Ayhan Genç, Ali Baykara.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

hakem2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Sabri (7 yıl önce)
    Sadece 1 hakemin klasmanı yükselmiş. Aynı zamanda 1 hakeminde klasmanı düşürülmüş. mhk üyeleri genelde şehirlerine katkı sağlardı ancak bizim mhk üyemiz şehre zarardan başka birşey getirmedi . galip bitigen mi mhk üyesi zafer demir mi mhk üyesi belli değil . galip bitigen mhk üyesi olmamasına rağmen mhk üyesi gibi kendi şehrinin hakemlerinin klasmanini yükseltiyor. Zafer demir mhk üyesi olmasına ragmen hiçbir etkisi olmayan birisi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Malatyamızda,spora yer yok ?,Hiç kimse yardımcı olmuyor,Belli çevreler hemen ahkam kesip,eleştiriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    SONGÜL HANIMDA MARDİNLİDİR BU ARADA ....
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Malatya bir hakemine sahip çıkamadı. Suat Arslanboğa niye Eskişehir bölgesine geçti acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • ersssyy (7 yıl önce)
    Malatya'nin neyi varki hakemide olsun..futbol basketbol voleybol ne varki...
    0
    0
    Yanıtla