SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOBİ Haftası

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:59:21
KOBİ Haftası
A- A+ PAYLAŞ

KOSGEB Malatya Merkez Müdürü Murat Seki, Avrupa KOBİ Haftası nedeniyle Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti. 

KOSGEB Merkez Müdürü Murat Seki, “29 Eylül-4 Ekim tarihler arası Avrupa KOBİ Haftası olarak kutlanıyor. Türkiye’de bu KOBİ Haftası’nın etkinliklerini KOSGEB yürütüyor. KOBİ’lere destek veren, onlara yardım eden ve onları destekleyen sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşlarını ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda ilk ziyaretimizi de size gerçekleştiriyoruz. Malatya’da yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerde sizin desteğinizi her zaman yanımızda görüyoruz. Bu konuda da ayrıca teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, “Biz her zaman ciddi bir diyalog içerisindeyiz. TSO ve KOSGEB’in müşterek hareket etmesi ile KOBİ’lerimize destek olmaya çalışıyoruz. Şuanda ihracat rakamlarına baktığınızda da yapılan ihracatın büyük bir kısmını KOBİ’ler gerçekleştiriyor. Yine iş dünyasına baktığınızda ekseriyet çoğunluk KOBİ’lerden oluşuyor. KOBİ’ler bizim için önemli. Biz KOBİ’lerimizi ne kadar güçlendirirsek, e kadar güçlü kılarsak Türkiye’nin ekonomisini de o kadar sağlıklı bir yapıya kavuştururuz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada KOSGEB ile işbirliğine devam edeceğiz. KOBİ’lerin Avrupa Birliği Hibe Projelerinden faydalanmasını ve proje üretmesini istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız