SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOBİ Kredisi İçin..

A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, 100 bin Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeye (KOBİ) önümüzdeki günlerde kredi verileceğini, Malatyalıların da krediden faydalanmak için KOSGEB'e müracaat etmelerini istedi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı yaptığı açıklamada,
"Dünya'da patlayan bu ekonomik krizden, Türkiye en çabuk çıkacak ülkelerden bir tanesidir. İstanbul'da bütün dünya para patronlarının toplandığı yeni bir ekonomik düzenin gerekli olduğu görüşleri ortaya çıktı. Tabi bu ekonomik krizin ülkemizde daha rahat atlatılabilmesi ve kobilerimizin üzerindeki yükün daha da hafifleyebilmesi adına bildiğiniz gibi bir dizi çalışmalar yapmıştık. 2009 yılının ilk 6 ayında Malatya'nın kullandığı kredi miktarı 40 milyon TL'dir. Bunların bir kısmı uzun vadeli bir kısmı da hibe desteğidir. KOBİ yasasında yapılan değişiklikle hizmet sektörü ve esnaflara yönelikte kanun değişikliği hazırlandı. Şuanda kaynak ayrıldı. Özellikle bayan girişimcilere öncelik tanınmak üzere 3 yılı ödemesiz destekler önümüzdeki dönemde başlıyor. 2009'un son çeyreğinde 100 bin KOBİ'ye destek olacak. Malatya'dan da bundan faydalanmak istenler KOSGEB'e başvurabilirler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız