SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kocaeli'nden Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Prof. Dr. Abdullah Korkmaz Başkanlığındaki Malatya Aydınlar Ocağı, İzmitli misafirlerini ağırladı. Kocaeli Aydınlar Ocağı'ndan bir grup Malatya'yı ziyaret etti.

Malatya Aydınlar Ocağının misafiri olarak gelen Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, Ecz. Selçuk Arslan, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu ve Endüstri Mühendisi Mustafa Toka’dan meydana gelen Kocaeli kafilesi Malatya’da; İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Korkmaz, Rektörlük Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Karagöz, Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Kutlu ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kaya’yı ziyaret etti.

Malatya Aydınlar Ocağı ziyaretinde Başkan Prof. Dr. Abdullah Korkmaz tarafından karşılanan Kocaeli Aydınlar Ocağı heyeti ve burada Prof. Dr. Cemal Özcan, Prof. Dr. Süheyla Ünal, Doç. Dr. Taner Tatar, Yrd. Doç. Dr. Tuncay Özdemir, Doç. Dr. Hüsniye Canbay Tatar, Dr. Utku Çakıl ile de görüşme imkanı buldu.

Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Kutlu’ya İzmit’te yaşayan babası Kocaeli İl Müftülüğünden emekli Hikmet Kutlu’nun selamını da getiren İzmit Heyeti, Malatya’nın tarihi ve turistik mekanlarını da görme fırsatı buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız