SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kocaman İstifa Etti!

A- A+ PAYLAŞ
 
Futbol Federasyonu'nun Şampiyonlar Ligi kura çekimine 24 saat kala aldığı karar, Aykut Kocaman'ı çileden çıkardı. “Emeğime leke sürdürmem” diyen genç hoca, teknik direktörlük yapmama kararı aldı.
 
Şike soruşturmasının ilk günlerinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yöneticiler gözaltına alınıp, tutuklandığında, “Suçlanan takım, 18’de 17 yaparak şampiyon oldu. Kazandığımız maçlar herkesin aklında. Bizim alnımız ak, başımız dik. Şampiyonluğu hak ederek kazandık. Türk futbolu bataklık haline geldiyse, kurutmak için bir takım seçilemez. Eğer gerçek bir temizlik yapılacaksa 1958 yılına kadar gitmek lazım” diyen, daha sonraları da tepkisini sık sık dile getiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Futbol Federasyonu’nun son kararına dayanamadı.
 
"SONUNA KADAR BURADAYIM" DEMİŞTİ
 
Soruşturma başladığından beri oyuncularını motive edebilmek için büyük çaba harcayan, onları bir arada tutmaya çalışan, “Fenerbahçe küme düşürülse bile sonuna kadar buradayım” diyen genç hocanın, Şampiyonlar Ligi kura çekimine 24 saat kala alınan kararla, çileden çıktığı belirlendi. Fenerbahçe’deki teknik direktörlüğünün ilk senesinde şampiyonluk sevinci yaşayan ancak soruşturma nedeniyle bunun sevincini fazla yaşayamayan Kocaman’ın, hoca olarak ilk kez Devler Ligi’ne katılmaya hazırlanırken alınan bu kararla büyük şok yaşadığı belirlendi.
 
"TÜRKİYE'DE TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPAMAM"
 
Uzun süre karara inanmak istemeyen Aykut Kocaman’ın, “Ben emeklerimi, futbolcularımın alınterini kimseye yedirmem. Bu karar asla kabul edilemez. Bu şartlarda Türkiye’de teknik direktörlük yapamam. Fenerbahçe’yi ve teknik direktörlüğü bırakıyorum” dediği ve bu görüşünü yöneticilere ilettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız