SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kocaözü de Şenlik Yapacak

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan'ın Kocaözü kasabasında düzenlenen şenliklerin 3'üncüsü bu yıl 2 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Kocaözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kocaözü Belediyesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği şenliğe bu yıl ilginin önceki yıllara göre daha fazla olması bekleniyor. Her yıl kapsamı genişletilerek yapılan Kocaözü Şenliği öncesi, Kocaözü Folklor ekibi kuruldu.

Kocaözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Baki Karaca, şenlik ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu yıl Kocaözü Şenliği'nin 3'üncüsünü gerçekleştireceğiz. Geleneksel hale getirdiğimiz şenliğimizin amacı, yurt dışında, il dışında bulunan Kocaözülüler ile Kocaözü'nde yaşan kasaba halkını bir araya getirerek kaynaştırmaktır. Bunun yanı sıra Kocaözü beldemizi ve dünyaca ünlü cevizimizi azda olsa tanıtmaktır. Şenliğimize her yıl ilgi artarken bu yıl ilginin daha da fazla olmasını bekliyoruz. Şenliğimize, bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Şenlikte Muharrem Temiz, Cemal Öztaş, İrfan Yılmaz, Hülya Şen ve sürpriz sanatçıların sahne alacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız