SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kocasına Kızmış ve Sonra..

A- A+ PAYLAŞ

Çavuşoğlu Mahallesi'nde oturan 25 yaşlarındaki kadın, tartıştığı kocasına kızdıktan sonra kolunu kanatıp hazırladığı "kaçırılma" senaryosuyla ortalığı ayağa kaldırdı.

Edinilen bilgiye göre; Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi&nde oturan M.K.adlı kadın, ailevi nedenlerle eşiyle kavga etti. Genç kadın daha sonra şırıngayı koluna batırarak yerlerde kan lekesi oluşturup evden ayrıldı ve bir süre sonra komşularını arayarak, kaçırıldığını öne sürdü. Komşular, durumu polise iletirken, bir süre sonra kayınvalidesi ile birlikte eve gelen M.K., kaçırılma olayının doğru olmadığını, kendisinin uydurduğunu söyledi.

Sanayi Polis Merkezi'ne götürülerek, "Suç Uydurma (Kendisine Kaçırılma Süsü Vermek)" suçlamasıyla hakkında yasal işlem yapılan genç kadın, ifadesinin alınmasından sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız