SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koç'un Malatya Programı

A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, 8 Eylül Cuma sabahı Malatya'ya geliyor. Bakan, Arapgir Bağbozumu Şenlikleri'nin yanı sıra Yeşilyurt ve Darende'de bazı açılışlara katılıp, inceleme yapacak.

Cuma sabahı Ankara'dan uçakla Elazığ'a gidecek olan bakan, buradan karayoluyla Arapgir ilçesine geçecek ve Keban-Arapgir sınırında karşılanacak. Kahvaltıyı ilçede yapacak olan bakan, 09.30'da anaokulunun temelini atacak, daha sonra Bağbozumu Şenlikleri'ne katılacak. 12.00'de Arapgir'den hareket edecek olan bakana, saat 14.00'de Yeşilyurt Gündüzbey'deki İçmesuyu Kaptaj tesislerinde yemek verilecek.

Bakan saat 15.00'de Yeşilyurt'taki Bilgiyurt Koleji'nin açılış törenine katılacak ve daha sonra Darende'ye hareket edecek. Bakan, saat 17.00'de Darende'dekiTiryandafil Oteli'nin açılış töreninde hazır bulunacak, saat 19.30'a kadar da Tohma Kanyonu, Günpınar Şelalesi, Hasan Gazi Şehitliği ve diğer turistik yerleri gezecek. Akşam yemeğini Darende'de yiyecek olan bakan 21.45 uçağıyla Erhaç'tan İstanbul'a gidecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız