SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'KOF' Projesine YMS Desteği

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:58:50
'KOF' Projesine YMS Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Ülker işbirliğiyle gerçekleşen Kulüp-Okul Futbolu (KOF) Projesine destek veren Yeni Malatyaspor Kulübü çalışmalarını sürdürüyor.

TFF Malatya Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine katılarak KOF Projesine destek veren Yeni Malatyaspor Kulübü, yetenekli futbolcuları da bünyesine katmaya devam ediyor.

Yeni Malatyaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, “Yeni Malatya Spor Kulübü olarak 2012/2013-2014 sezonlarında KOF projesine katılarak 6-12 yaş grubunda 14 yetenekli oyuncuyu kulübümüz bünyesine katılmıştır. 2013-2014 sezonunda bu proje kapsamında çalışmalar devam ediyoruz” dedi.

Altyapı çalışmalarının iyi bir şekilde devam ettiğini belirten Uçkun, “Yeni Malatyaspor olarak Akademi Ligleri’nde mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu anlamda altyapı çalışmalarımız en iyi şekilde ilerliyor” ifadesini kullandı.

Kulüp-Okul Futbol Projesi’nde Yeni Malatyaspor olarak yer aldıklarını anımsatan Uçkun, “Geçen yılda Yeni Malatyaspor olarak Kulüp-Okul Projesi’nde yer almıştık. Bu anlamda projeye katılan 70 takım arasında yer alıyoruz. Geçen sene 6-12 yaş arasındaki oyuncu havuzumuzu genişleterek, ortaklaşa çalıştığımız 12 ilköğretim okulundan 14 yetenekli çocuğumuzu bünyemize kattık. Aynı çalışmayı bu senede devam ettireceğiz. Belirlediğimiz 10 okul var. Okullarımızdaki beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımızla temasa geçip, gerekli malzeme yardımlarını yapacağız. Bunun yanında her ay kendi tesislerimizde futbol şenliği organizasyonu düzenleyeceğiz. Bu anlamda yetenekli futbolcuları bünyemize katacağız” diye konuştu.

Uçkun, Kulüp-Okul Projesini geleceğin sporcularını yetiştirmesi anlamında çok önemsediklerini ifade ederek, “6-12 yaş arasında ulaşamadığımız çocukları tespit ediyoruz. Bu anlamda doğru zamanda, doğru yerde ve doğru antrenman yaptırıyoruz. 6-12 yaş arasında bulduğumuz çocukları, bir üst kademedeki yaş gruplarına sağlıklı bir şekilde yetiştireceğiz. Buda ileride Türk futboluna olumlu bir şekilde yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız