SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOGAP'ı Anlattılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 'Kızını Okut Geleceğini Aydınlat Projesi' (KOGAP) semineri düzenlendi.

Anemon Otel'de düzenlenen seminere, Vali Ulvi Saran, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, asıl kadrosu Emlak İşleri Müdürlüğü olan Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Abuzer Kabakaş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Müftü Hacı Yusuf Gül, bazı belediye başkanları,bazı daire müdürleri, bazı sivil toplum örgütü ve mesleki teşekkül yetkili ve ilgilileri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Vali Ulvi Saran, bu uygulamanın Malatya'nın eğitiminde ve geleceğinin aydınlatılmasında büyük yararlar sağlayacağını ifade edip, projenin hayatı geçirilmesinde rol üstlenecek olanlara teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, "Tükiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali işbirliğine yönelik geliştirilmiş olan Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı "İnsan Kaynaklarını Geliştirme" bileşeni kapsamında özellikle kız çocuklarının okullaşması programı geliştirilmiştir. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen söz konusu hibe programı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülmekte ve izlenmektedir. Hibe Programının toplam bütçesi 75 milyon 863 bin 589 Avro olup bu tutarın 11 milyon 379 bin 538 avrosu Türkiye Cumhuriyeti, 64 milyon 484 bin 50 Avro'su ise Avrupa Birliği katkısıdır" dedi.

Daha sonra konu uzmanları Kızını Okut, Geleceğini Aydınlat Projesi hakkında bilgi aktardılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız