SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köksal Büyükşehir İçin Başvurdu

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:18:01
Köksal Büyükşehir İçin Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

Mimar Yaşar Köksal, AKP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AKP İl Merkezi’nde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru dosyasını AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’ye veren Mimar Yaşar Köksal, Malatya’nın büyükşehir olması ile şehircilik ilkelerine göre daha sağlıklı büyümesi gerektiğini ifade etti.

Kültür değerlerini korumadan büyüyüp gelişmenin huzur getirmeyeceğine dikkat çeken Köksal, “Büyükşehir statüsünün getirdiği imkan ve kazanımlar iyi kullanılmalı. Başta AK Parti teşkilatı ve milletvekillerimiz olmak üzere, belediye, üniversite, mesleki teşekkül ile sivil toplum kuruluşlarla istişare ve uyum içerisinde çalışırsak, Malatya’mızı Türkiye’de ilk 10 içerisine sokmayı başarırız” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise şunları söyledi:

“Malatyalı hemşerilerimiz de biliyorlar ki hizmetin adresi AK Parti’dir. Bu nedenle AK Parti’de yerelde belediyecilik anlamında getirdiği vizyona, aday adayı kardeşlerimizin kendilerinin de katacağı değerle birlikte ülkeye daha fazla hizmet etmek için çalışıyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız