SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köksal da Başvurdu

A- A+ PAYLAŞ

Ahmet Münir Erkal döneminde belediye başkan yardımcılığı görevini yapan Mimar Yaşar Köksal 29 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Malatya belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. İl binasında müraacat dosyasını teslim eden Köksal toplantı salonunda AKP İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

Burada bir konuşma yapan Hacı Bayram Yılmaz adaylık başvurusunu yapan Köksal’a başarılar diledi. Yılmaz konuşmasında, “Mimar Yaşar Köksal Belediye’deki ve müteahhitlikte ki tecrübeleriyle Malatya’ya hizmet etmek için partimize müracaat etmiştir kendisine bu kararının hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Ardından Yaşar Köksal bir konuşma yaptı. Köksal konuşmasında Malatya’yı yaşanılabilir bir kent yapmak için belediye başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Köksal, “Malatya’yı bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere taşımak geleceğin sorunsuz Malatya’sını inşa etmek partimizin ve teşkilatımızın yüzünü ağartacak projelerle Malatya’mızı yaşanabilir modern bir kent yapma hedefi ve düşüncesiyle heyecanıyla Malatya Belediye Başkanlığı adaylığımı değerli başkanıma takdim ettim.” diye konuştu.

DERSİNE ÇALIŞIP GELMİŞ
Yaşar Köksal diğer aday adaylarının aksine yapacağı projelerin tanıtımını yapan bir dosyayı da İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz’a sundu. Aynı dosya basın mensuplarına da dağıtıldı. Dosyada öne çıkar projeler şunlar,

- Büyük Malatya Projesi
- Şehrin Batısında 2. alt merkezin kurulması projesi
- Kuzey Çevreyolu, Güney Kuşak Yolu, Kuzey Kuşak Yolu projeleri
- Orduzu Pınarbaşı park ve rekreasyon alanı projesi
- İmar Planı ve Şuyulandırması biten bölgelerin tüm yollarının yapılması
- Meyvecilik Araştırma alanına Hayvanat Bahçesi ve Spor Kompleksi projesi
- Çöp alanı rehabilitasyonu ve yeni çöp döküm sahası projesi
- Beydağı yayla ve dağ turizmi için rekreasyon alanı projesi
- Turizm hareketliliğini sağlayacak projeler
- Kent Estetiği
- Şeker Fabrikası alanına bölge parkı projesi
- Karakaya Baraj gölü çevresinin turizm master planının yapılması

FOTO: Ramazan Gürsel TUNAY (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız