SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kolay Bir Maç Olmayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:59
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, 1461 Trabzon'u yenerek, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

1461 Trabzon maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Yeni Malatyaspor'da, teknik heyet ve futbolcular galibiyete odaklandı.

PTT 1. Lig'de ilk maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, kendisi bu sezon PTT 1. Ligine yükselen 1461 Trabzon'u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. 

Ligin ilk haftasında 17 Ağustos Pazartesi günü 22.00'da sahasında 1461 Trabzon'u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'da sportif direktör Ali Ravcı, sezona galibiyetle başlamak istediklerini ifade etti.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Ravcı, "1461 Trabzon ile ligin ilk haftasında sahamızda karşılaşacağız. Bu maçta tek hedefimiz galibiyet ve 3 puan. Seyircimizden yoksun çıkacağımız bu karşılaşmada, 1461 Trabzon'u yenerek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. 

"KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK"

Ravcı, zorlu karşılaşmada tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek, "1461 Trabzon iyi bir takım bu anlamda kolay bir maç olmayacak. Geçen sezonki kadromuza eksik gördüğümüz yerlere teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli transferleri yaptık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah pazartesi günü ilk müsabakamızdan galibiyetle ayrılacağız. Bunu başaracak gücümüz var" ifadelerini kullandı. 

"3 PUANI TARAFTARIMIZA ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ"

Cezaları nedeniyle 1461 Trabzon maçının taraftarlarından yoksun oynayacaklarını kaydeden Ravcı, "Seyircisiz oynamak bizim için dezavantaj olarak görünüyor ancak biz seyircimizin desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Müsabakayı kazanarak 3 puanı taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Taraftarımızın olmayacağı bu karşılaşmada 3 puanı alıp, sezona iyi başlamak ve iyi gidişi de sürdürmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız