SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kolay Bir Maç Olmayacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, güvensiz bir ortamda takımı devraldıklarını ancak sekizinci haftayı önemli bir galibiyetle tamamladıklarını ifade ederek, "Önceki periyotlara baktığınız zaman kolay değildi. Mağlubiyetlerin üst üste geldiği bir takımın başına geçen hafta geldik. Kendine güvenmeyen bir takım oluşmuştu. Güvensiz bir ortam oluşmuştu. Bu her yerden hissedilebiliyordu. Çalışmalarımız içinde ilk önce motivasyonumuzu düzeltmemiz gerekiyordu. Bizde geldiğimizden bu yana bu konuya önem veriyoruz. Ben geldiğim günden bu yana söylediklerimi lafta kalmasını istemiyorum. Bir an önce çalışmalarımızı hayata geçirmek istiyoruz” dedi. 

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI"

Zorlu Giresunspor deplasmanından 3 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını dile getiren Buz, "Giresunspor deplasmanı ligde kolay olmayan bir deplasmandı. Bizim için üç puan çıkarmak önemliydi. Çok şükür üç puanımızı aldık. Mutluyuz. Motivasyonumuz arttı. Taktiksel açıdan biraz daha takımın boyunu kısaltmamız gerekiyor. Takım halinde biraz daha önde basarak, gol pozisyonları açısından da takımı zenginleştirmek istiyoruz. Onu da Giresunspor karşısında yaptığımızı düşünüyorum. Giresunspor maçı skor bakımında daha da farklı olabilirdi. Bizim için önemli olan o maçta üç puandı. Onu da aldık, moralli şekilde döndük. Fakat o maçı geride bıraktık. Hafta sonu önemli bir müsabakamız var” ifadelerini kullandı. 

"İLKLERE VESİLE OLDU"

Giresunspor maçında ilklerin yaşandığına değinen Buz, “Öncelikle kırılgan yapımızı değiştirmemiz gerekiyor. İlkleri başarmak gerekiyor. Sonrada üstüne koyarak ilerlemek gerekiyor. Bu yüzden ilklere vesile olan Giresunspor maçı, güven açısından bizim için önemliydi. Takımı istediğim yere getirtebilirsem, seyircilerimiz ve camiamızda maçlardan zevk alacaktır. Onlar merak etmesin. Bana biraz zaman gerekecek. Taraftarlarımız bizi o süreçte desteklesinler. O pozitif enerjiyi taraftarlarımız da bize sunsun” diye konuştu.

"HİZMET ETMEYE GELDİM"

İrfan Buz, takımda bazı şeylerin değişeceğini kaydederek, şunları söyledi: "Yeni Malatyaspor’da bir takım şeyleri değiştirebileceğine inandığını vurgulayan Buz; “Bana gelen duyumları dinlemiş olsaydım, bugün Yeni Malatyaspor’un başında olmazdım. Bir şeyleri değiştirebileceğimi düşündüğüm için geldim. Büyük bir camiaya geldiğimi de biliyorum. Hizmet etmeye geldim. Pozitif enerjiyle birlikte Yeni Malatyaspor’a yakışır bir futbol sunmak istiyoruz. Tabi ki realist düşünüyoruz. Ligde 8 puanımız var. Başkada puanımız yoktur. İlk önceliğimiz bunun bilincinde olup ligdeki durumumuzu düzeltmek. Bu bizim önceliğimizdir.”

"KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK"

Denizlispor maçının zor geçeceğine de değinen tecrübeli teknik adam, “Denizlispor gibi takımlarla mücadele edecek olan ekip, ilk önce ciddi olması gerekiyor. Bizde o ciddiyeti yakalamamız gerekiyor. O maç öyle kolay olacak bir maç değil. İdmanlarda bütün ciddiyetimiz ile çalışıyoruz. Umarım hafta sonu taraftarlarımıza seyir gücü yüksek bir maç izletiriz. Bu zorlu maçta da hedefimiz üç puan olacaktır. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu maça davet ediyorum. Bizleri o maçta yalnız bırakmasınlar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız