SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kolay Erişim İmkanını Artırdık"

0
Güncellendi - 2018-09-26 02:31:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında; teknolojik gelişmelerden faydalanarak talep ve isteklerden anında haberdar olup, çözüm yolları üretmek için ‘Çek-Gönder’ uygulamasını hizmete sundu.

 “BELEDİYEMİZE 7/24 RAHATLIKLA ULAŞILABİLECEK”

Yeşilyurt Belediyesinin teknolojik alt yapısını güçlendirmeye ve yenilikler eklemeye devam ettiklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu, Yeşilyurt Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil uygulama ile Android işletim sistemlerine sahip tablet bilgisayar ve cep telefonları ile 7/24 dünyanın her yerinden belediyeye kolay erişim imkânı sunduklarını söyledi.

“HIZLI ULAŞIM ARAÇLARINI ARTIRDIK”

Başkan Yardımcısı Cüreoğlu, “ 444 8 910 numaralı Çağrı Merkezi ve Whatsapp uygulaması ile vatandaşlarımız, belediyeye hem çok kolay bir şekilde ulaşabiliyor, hem de hızlı, kaliteli ve profesyonel hizmet alabilme imkânına sahipken, ‘Çek-Gönder’ uygulamasıyla Belediyemize kolay erişme imkânını artırmış olduk” ifadelerini kullandı.

 “TALEP, ÖNERİ VE İSTEKLER FOTOĞRAFLI OLARAK ANINDA GÖNDERİLEBİLECEK”

‘Çek-Gönder’ mobil uygulama sayesinde; zaman ve mekâna bağlı kalmaksızın her an şikâyet, istek ve güncel haberlerin takip edebileceğini hatırlatan Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu, “Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’ın talimatı doğrultusunda; ilçe sakinlerimizin Belediyemize daha kolay ve hızlı ulaşması adına gelişen teknolojiyi daha aktif kullanmak adına ‘Çek-Gönder’ uygulamasını başlattık. Bu uygulamadan yararlanmak isteyenler öncelikle Yeşilyurt Belediyesi mobil uygulamasını telefonlarına yükleyip uygulama üzerinden on-line olarak sistemine kayıt olması gerekmektedir. Vatandaşlarımız Google Play’dan ücretsiz olarak indirilebilecekleri mobil uygulama sayesinde yaşadıkları mahallede tespit ettikleri sorunları cep telefonundan fotoğrafını çekerek ‘Çek-Gönder’ uygulaması vasıtasıyla Çağrı Merkezimize gönderebilecektir. İletilen talepler Çağrı Merkezi personelimiz tarafından ilgili birimlere aktarılması sağlandıktan sonra gelen istek, öneri ve şikâyetlerin kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması sağlanacaktır. İletilen taleplerin ardından yapılan işlemlerle ilgili talebi gönderen vatandaşımıza sms yoluyla bilgilendirme mesajı gönderilecektir.” dedi.

’YERİNDE HİZMET, ANLIK ÇÖZÜM’

Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinin temelinde ’yerinde hizmet, anlık çözüm’ ilkesinin bulunduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Cüreoğlu, “7 gün 24 saat çalışacak ve vatandaşların sorunlarını anında iletebileceği ’Çek-Gönder’ hizmetiyle vatandaşlarımıza bir adım daha yaklaşmış olacağız. Vatandaşlarımız istek ve önerisinin dışında yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti de bu vesileyle bizlerle paylaşmış olacak. Hemşerilerimizin istek, şikâyet ya da teşekkür için o an fotoğraf çekip bize ulaştırması hizmetlerimizin daha akıcı olmasını sağlayacaktır. Bu sayede; Yeşilyurt’u halkımızla birlikte yönetme prensibimizin de daha güçlü zemine oturmasını sağlamış olacağız. Biz hemşerilerimizin mutluluğu, huzuru ve güveni için çalışıyoruz. Bununla birlikte vatandaşlarımız mobil uygulama hizmetlerimiz aracılığıyla Yeşilyurt Belediyesi resmi internet sitesindeki Belediye Başkanımızın mesajı, Başkanımla Fotoğrafım, Haberler, Duyurular, Etkinlikler, Tanıtımlar ve Projelere de rahatlıkla ulaşıp bilgi sahibi olabilirler. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla teknolojinin bizlere sunduğu kolaylıklarla çalışmalarımızı desteklemeye devam edeceğiz ” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin mobil uygulaması http://play.google.com/store/apps/details?id=com.ybbim.yesilyurtbelediyesi  link adresinden indirilebilir.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız