SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kolay Gelsin Usta..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Beraberinde, AKP il başkan yardımcısı Eyüp Sağlam, belediye meclis üyeleri Selim Pilten, Mehmet Bak, Nevzat Aslan, Aziz Görgeç, parti yönetim kurulu üyesi Murat Turgut, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şuba Başkanı Murat Cengiz'le birlikte sanayi sitesini esnafını ziyaret edip sorunlarını dinleyen Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, basın mensuplarına burada yaptığı açıklamada, "Malatya'ya geldiğimizde, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sorunlarını dinleyip onlarla iç içe olmaya çaba gösteriyoruz. Bugün de sanayi sitesi esnafımızı ziyaret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Esnafın Küçük ve Orta Büyüklükdeki İşletmeler (KOBİ) kredilerinden yararlanmalarını öneren milletvekili Öz, "Sanayi ve Ticaret Bakanımız açıklama yaptı. Küçük ve orta ölçekli işletmelere 3,5-4 milyon TL kredi verilecektir" ifadelerini kullandı.

Milletvekil Öz, esnafların KOBİ kredilerinden azami ölçüde istifade etmesi gerektiğini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız