SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kolay İş Değildi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:23
A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 2-1 yendikleri Konya Torku Şekerspor maçında iki gol bulup pozisyon yaratmanın kolay bir iş olmadığını bildirdi. 
     
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncularını kutladı. 
     
Yeni Malatyaspor'un maçın son 70 dakikasında 10 kişi kalmasına rağmen rakip takımın oyununu bozduğunu belirten Mumcu, moral motivasyon anlamında da böyle bir galibiyeti beklediklerini söyledi. 
     
Aldıkları 3 puanla rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Ertan Mumcu, ''Bundan sonra önümüze bakacağız. Önümüzde yapacağımız maçlar var. Hepsini aynı önemde oynayarak devam edeceğiz'' diye konuştu. 
     
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise Tokatspor mağlubiyetinden sonra bu maçı almaları gerektiğini bildirerek maça da iyi hazırlandıklarını anlattı. 
     
10 kişi kalmalarına rağmen rakibe fazla pozisyon vermediklerini aktaran Kılıç, ''İki gol bulup pozisyonlar yaratmak kolay bir iş değildi. Oyuncularımız çok özveride bulundular. Önemli bir galibiyetti. Böyle bir mücadele ile kazanmak sevindirici'' dedi. 
     
Hakemlerin taktir haklarını tamamen rakibin yanında kullandığını ileri süren Gürses Kılıç, dördüncü hakemin de kendilerini kulübeden atmakla tehdit ettiğini savundu. 
     
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu ise bu maçı kazanmış olsalar da ligin ilk beşinci sırasına girme şansları olacağını anlattı. 
     
Çapanoğlu, şunları ifade etti: 
     
''Rakip 10 kişi kalınca büyük bir şans doğdu. Fakat ikinci yarı inanılmaz derece kötü oynadık. Aynı zamanda rakibimiz de maçı kazanma adına çok iyi direnç gösterdi. Bir yan topla yediğimiz golle bir anda oyun dengemiz bozuldu.'' 
 
FOTO: Maçtan bir enstantene (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız