SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kolay Olmadı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:20
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Konya Anadolu Selçukluspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Malatya İnönü Stadı’nda oynanan ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı, Yeni Malatyaspor son 5 dakikada bulduğu 2 golle 2-1 kazanarak, zirve takibini sürdürdü.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Önemli olan kazanmak ama kolay olmuyor. Gönül istiyor ki, kendi taraftarımızın önünde daha güzel bir oyun ve daha rahat bir galibiyet alalım. Bizi izlemeye gelenlere stressiz ve keyifli bir gün yaşatmak istiyoruz. Ben de kenarda bu stresi yaşamak istemiyorum. Ama karşı tarafta da mücadele eden bir takım var. Açıkçası kolay olmadı. İlk yarı çok pozisyona girdik. 3-4 tane gol pozisyonumuz vardı. Bunlardan birini gole çevirebilseydik, maçı biraz daha rahat getirebilirdik. İkinci yarıda, ilk yarıya benzer bir tempoda geçti. Hele duran toptan golü yiyince biraz daha zor hale geldi. Ama ondan sonra yine geçtiğimiz haftayla aynı oldu. bir duran top ve penaltı kazandık. Kazandığımız için mutluyum ama tabi ki daha iyi oynamamız gerekiyordu. İçeride kazanamama baskısının da oyuncularımızın üzerinde olduğunu düşünüyorum. Gerek medya gerek taraftar gerekse de yöneticilerimizde iç saha sendromu algısı var. Öyle bir şey yok. İnegölspor maçında çok iyi oynadık ama talihsiz bir şekilde puan kaybettik” dedi.

Kızıltan, son haftalarda kadro sıkıntısı yaşadıklarını ifade ederek, “Eren Görür ve Özcan Dağ’ın sakatlığı, Ramazan Kahya’nın kart cezalısı olması nedeniyle 17 kişi soyunduk. Bu haftada yine Muharrem Ozan Cengiz’in kırmızı kart görmesi, Koray Şanlı’nın dördüncü sarı kartı görüp, cezalı duruma düşmesi nedeniyle kadro sıkıntımız iyice arttı. Ama her şeye rağmen kazanmak güzel. İnşallah kazanmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Sol bek oyuncusu Ramazan Kahya’nın Dardanelspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından PFDK tarafından verilen 3 maçlık cezaya itirazda bulunduklarını kaydeden Kızıltan, “Allah’ın dediği olur. Yapacak bir şey yoktur. Futbolda sakatlık ya da ceza durumları vardır. Bu dönemde üst üste geldi. Ama onların yerini doldurabilecek oyuncularımızda var. Ramazan Kahya’nın 3 maçlık cezasıyla ilgili federasyona itirazda bulunduk. Maç sonrası İstanbul’a geçtiğimde televizyondan maçın tekrarını izledim. Kırmızı kartlık pozisyonu kameralar iyi çekmiş. Belki bir niyet var ama darbe yok. Ramazan’ın trafik cezası bile yok. Adam sarı ışıkta bile geçmemiş ama olabiliyor. İnsanız, bazen öfke patlaması yaşayabiliyorsunuz. İnşallah bundan sonra sakatlık olmadan, kart görmeden yolumuza devam ederiz. Çünkü zorlu bir süreç ve herkes kazanıyor. İnşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatırız” dedi.

Konya Anadolu Selçukluspor Yardımcı Antrenörü Abdurrahman Baysangur ise, yaptıkları hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini belirterek, “Yeni Malatyaspor’un gücünü bilerek buraya geldik. O yönde tedbirlerimizi de almıştık. Buradan puan ya da puanlar almak istiyorduk ama birazcık genç takım olmanın verdiği tecrübesizlikten dolayı yapmış olduğumuz hatalarla maçı kaybettik. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Belki oyunumuz ve mücadelemizin karşılığı bu değildi. Ama sonuçta mağlup olduk” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız