SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kolay Olmayacak'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Ümit Özat, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatya Spor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydetti.

27 Ocak Perşembe günü 20.00'da Malatya İnönü Stadı'nda Yeni Malatya Spor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası grup mücadelesini değerlendiren Özat, "Yeni Malatya Spor ile zorlu bir müsabaka oynayacağız. Kupada hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. Yeni Malatya Spor, liginin zorlu takımlarından. Kulübün Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'nu çok iyi tanıyoruz" dedi.

Özat, Yeni Malatya Spor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı izlediğini ifade ederek, "Yeni Malatya Spor'un Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyeti küçümsemek hata olur. İyi bir mücadele sergilediler. Dediğim gibi kulübün başında Mehmet Emin Katipoğlu gibi bir spor adamı var. Kolay bir maç olmayacak. İnşallah Yeni Malatya Spor, Süper Lig'deki yerini alır" diye konuştu.

TRT 1 televizyonu tarafından naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı İlker Meral yönetecek.

YEDEKLERLE ÇIKACAK!..
Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Ankaragücü ile mücadele edecek olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Özcan Dündar, sahaya yenmek için çıkacaklarını söyledi.

Dündar, kupada iddialarının olmadığını belirterek, "Fenerbahçe karşılaşmasında oynadığımız futbolu Ankaragücü karşısında da oynamak istiyoruz. Ancak şunu söylemeliyim ki, lig bizim için daha büyük önem taşıyor. Bu nedenle Ankaragücü karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağız. Geniş bir kadroya sahibiz. Bunun yanında her futbolcumuz bireysel olarak çok kaliteli. Sahaya yenmek için çıkacağız" dedi.

Önlerinde iki önemli karşılaşma olduğunu kaydeden Dündar, "Ligde oynayacağımız Turgutluspor ve Bozüyükspor karşılaşmaları bizim için büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmalarda alacağımız puanlarla üst sıralara çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Özcan Dündar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de Yeni Malatyaspor-Ankaragücü karşılaşmasını izlemeye gelebileceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız