SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köln'de Malatyalı Vefası

A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ziyaretlerini sürdüren Köln Malatyalılar Derneği Türklerin çoğunlukta olduğu Mülheim Belediyesine ait bakımevine giderek yaşlılar ile bayramlaştı.

Türk hastalarında yer aldığı bakımevinde yaşlılar ile sohbet eden Başkan Hidayet Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri huzur evi sakinlerine Malatya Kayısısı ikram ettiler. Mülheim SBK Roters Bakımevi'nde yatan Ferit Terzi (71) Perihan Öztekin (67) ve Hikmet Şenpınar (70 ) böyle önemli bir ziyaret ile eski bayramları hatırladıklarını ifade ettiler.

Ziyaret sırasında Köln Ana Kent Belediye Başkanı Jürgen Rotersìn`de bayram kutlamasına katılması etkinliğe ayrı bir renk kattı.Ziyarette Köln Ana Kent Belediye başkanı Jurgen Roters ile bir görüşme yapan Köln Malatyalılar Dernek başkanı Hidayet Yiğit 14 Şubat tarihinde Köln`de düzenlenecek olan Malatyalılar gecesine davet etti. Başkan Jurgen Roters söz konusu geceye katılacağını belirtti..

Başkan Yiğit Ayrıca Köln Belediye Başkanı Jurgen Roters`e Kayısı tabağı ile Nazar boncuğu hediye etti..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız