SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köln'de Malatyalılar, Ankara'da Kuluncaklılar

A- A+ PAYLAŞ

10 Mart'ta Almanya'nın Köln Şehri'nde Malatyalılar Gecesi, Ankara'da da Kuluncaklılar Gecesi yapılacak.

KÖLN'DE..
Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit, 10 Mart'ta 18,00'de başlayacak olan gecede konuşmalar yapılacağını ve sanatçıların konser vereceğini bildirdi.

Gecede Malatyalılar olarak birlik ve beraberliğin arttırılması için çaba göstereceklerini aktaran Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit, geceye Malatya'dan da protokol üyelerini davet ettiklerini söyledi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından canlı yayınlanacak olan gece programı, Malatya'nın yerel televizyon kanalları TV Malatya ve Er TV'den de naklen izlenebilecek. Ayrıca, uydusu olanların,

Satellite: Eutelsat W 1, 10 Degree East, Transponder : B 4, Digital KU Band, Down link: 11041.000 MHz - Vertical, Symbol rate : 3,125, FEC: 3/4 frekansından geceyi canlı izleyebilecekleri kaydedildi.

ANKARA'DA..
10 Mart günü Ankara'da da Kuluncaklılar Gecesi yapılacak.

Geceyle ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgi verildi:

"Malatya Kuluncaklılar 10 Mart cuma günü , Ankara Polis Eğitim Merkezi'nde saat 19.00'da biraraya geliyor. Başta Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu olmak üzere Malatya Milletvekilleri, bir çok Malatyalı iş adamları ve hemşehriler bu geceye katılacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız