SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köln'de Malatyalılar Gecesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:36:37
Köln'de Malatyalılar Gecesi
A- A+ PAYLAŞ
Almanya'nın Köln kentinde Köln Malatyalılar Derneği'nce düzenlenen gece görkemli oldu.
600 civarındaki davetlinin katıldığı gecede; AKP Milletvekili Metin Külünk, Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, Avrupa Malatyalılar Federasyonu Başkanı Murat Alabaş, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hayati Önel, Alman Yeşiller Partisbi Milletvekili Arif Ünal, Hamburg Malatyalılar Derneği Başkanı Mevlana Çamur da hazır bulundular.
 
Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit, "Avrupa'ya 50 yıl önce başlayan göçün meyveleri şimdi alınmaktadır. Tahta bavullar ile memleketlerinden yola çıkan o gurbetçilerin çocukları, bugün yaşadıkları ülkelerde milletvekili, doktor, hakim, avukat ve daha birçok mesleğin sahibi olarak faaliyet göstermektedirler. Bundan gurur duyuyoruz"dedi.
 
AKP'nin yurtdışından sorumlu milletvekillerinden Metin Külünk ise, kendisinin Malatya millekvekillerini de temsilen gecede bulunduğunu, Malatyalıların yurt içinde ve dışındaki birlik beraberliklerinin örnek olduğunu söyledi.
 
Malatyalı sanatçı Mehmet Balaman ile türkücü Arzum'un program yaptığı gecede davetliler gönüllerince eğlendiler.
 
Geceye katılanlara Köln Malatyalılar Derneği tarafından kayısı da ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız