SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koltuğu Burak'a Bıraktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:31
Koltuğu Burak'a Bıraktı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Özel Melahat Abla Çiçek Kreş ve Ana Okulu öğrencisi Burak Karan'a bıraktı. Temsili Başkan Burak Karan, Yeşilyurt Belediyesine eğitime ve spora verdiği destek için teşekkür etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıl dönümü dolayısıyla temsili olarak Özel Melahat Abla Çiçek Kreş ve Ana Okulu öğrencisi Burak Karan Yeşilyurt Belediye Başkanı oldu.

Koltuğa oturan minik başkan, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ hazırlıkları hakkında bilgiler aldı. Burak Karan, Yeşilyurt Belediyesinden eğitim gördüğü okulun park ve bahçesine çiçek dikilmesi istedi. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Bütün çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum. Koltuğu 23 Nisan dolayısıyla Burak başkanımıza emanet ettik. Biz çocuklarımızla gurur duyuyoruz yarın bu koltuklarda inşallah onlar millete hizmet etmek için oturacak" dedi.

Başkan Polat, "Bugün bir kez daha bu anlamlı günü, tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki, yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle, geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye'nin, barış içinde bir Dünya’nın kurulmasında önemli roller üstlenecekler. 23 Nisan, Dünya’da çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması bakımından da ayrı bir öneme sahiptir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız